• Stránka 1 z 1
Re: Problém
Ahoj, musíš psát potišeji 
Oni slyší to, jak klikáš do kláves.

Oni slyší to, jak klikáš do kláves.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Ak keď púšťaš a máš zapnuté Stereo Mix tak nieje možné aby počuli ako ťukáš do klávesnice.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
Ak počujú ako tukas daj si hovorenie na tlačítko v nastaveniach , mikrofón a tam hore si to nastav
keď budes chcieť nieco povedať jednoducho stlacis klavesu alebo tlačítko na ktoré si si to nastavil a hovoríš.

CTF admin,GG admin
GG CUP 1 miesto
GG CUP 1 miesto
-
MONSTERkill - Zkušený
MONSTERkill píše:Ak počujú ako tukas daj si hovorenie na tlačítko v nastaveniach , mikrofón a tam hore si to nastavkeď budes chcieť nieco povedať jednoducho stlacis klavesu alebo tlačítko na ktoré si si to nastavil a hovoríš.
To je blbosť keď že on púšťa hudbu a má problém taký že keď stláča tlačítka na klávesnici tak to oni počujú ale keby že to urobí ako mu to píšeš ty tak by mu síce nebolo počuť klávesnicu ale ani hudbu

Herný Nick: Neznamy
-
Lubou - Profesionál
Zdravím
Měl jsem taky takový problém,pak jsem jej vyřešil následovně,když jdeš hrát do DJ-Roomky tak dej zařízení pro záznam[klikneš pravým tlačítkem myši na zvukovou ikonku dole v pravo]a tam máš stereomix,mik atd... stereomix nastavíš na výchozí zařízení a mikrofon zakážeš a nemělo by tě být slyšet a když dohraješ tak si to nastav do původního nastavení
Měl jsem taky takový problém,pak jsem jej vyřešil následovně,když jdeš hrát do DJ-Roomky tak dej zařízení pro záznam[klikneš pravým tlačítkem myši na zvukovou ikonku dole v pravo]a tam máš stereomix,mik atd... stereomix nastavíš na výchozí zařízení a mikrofon zakážeš a nemělo by tě být slyšet a když dohraješ tak si to nastav do původního nastavení

Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
• Stránka 1 z 1