Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Tutoriál pokročilý

Příspěvekod Hele » 03 črc 2014, 08:44

Zdravím Vás,
Dnes bych Vám chtěl představil jak to na takovém serveru zombie vypadá a chodí,ale i jak se hraje (hrál jsem já) ve fázi hráče pokročilého.

Fáze:
-Začátečník (seznamuje se,se serverem)
-Pokročilý (Demo jak se hraje za pokročilého Zde (http://leteckaposta.cz/523372671)
-Xpert (luxusní hráč,umí vše prostě server perfektně zná,zkusím demo dodat příště

Doufám, že jsem pomohl všem kdo hrají cs 1.6 zombie
Demo je ze serveru Zombie chronic 2
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

Tutoriál pokročilý

od Rumcajz » 03 črc 2014, 08:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tutoriál pokročilý

Příspěvekod Luther » 03 črc 2014, 18:54

Tohle není tutoriál a už vůbec ne o tom jak hraje "pokročilý" hráč. :D Když už něco rozlišovat, tak taktiky. ;) Tvoje taktika je například stejná jako u 75% hráčů. Je first mrtev? Tak kosit každého zombie na potkání. Žije? Tak kempit. :) Pokročilej by firsta naháněl a nenechal by se dostat! :D Promiň za kritiku. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Hele » 03 črc 2014, 20:23

Zvedne mi to hratelnost,ale dívej já hraju na rank,a nacháněl firsta ? Jsem dělal jako začátečník,ale vždycky jsem death!A tady jinak nekempim spíše jsem chtěl něco ukázat,ale nepřišel jsem na začátek mapy,ale někde u konce,hlavně jsem chtěl předvést,jak to na zm chodí,jak se nadává,kdo co dělá+co je tam za schopnosti dnes udělám takový "upoutávka" na zombie,že opíšu zbraně,humany apod..Jinak díky si Brouček :33
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

Příspěvekod Quick » 03 črc 2014, 23:22

Proboha :roll:
Prosimtě příště než sem něco dáš, zamysli se vůbec nad tim, jestli to dává alespoň smysl, každý hráč na to musí přijít sám a každý hráč má svojí taktiku.

Lock. :roll:
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
Quick
Profesionál
Profesionál

Zpět na Zombie Servery