• Stránka 1 z 1
Mikrofon
Zdravím,
Takže zakladám túto tému posledný krát a keď sa mi nedostane pomoci kašlem nato.
Môj problém je to, že v akejkoľvek STEAM hre keď stlačím tlačítko, na ktorom mám nabindovaný VOICE, tak proste dostanem lag na 1-2 sekundy, potom je to v pohode, a neskôr sa to opakuje. Deje sa mi to v CS 1.6, ale aj v TF2. Keď som hral 1.6ku NS tak mi to nerobilo. Keď hrám CS tak mi beží na 60 fps a lagy nemám, mám hráčsky počítač takže vo výkone problém nebude. Mám WIN 8. Budem vďačný za každú radu.
Takže zakladám túto tému posledný krát a keď sa mi nedostane pomoci kašlem nato.
Môj problém je to, že v akejkoľvek STEAM hre keď stlačím tlačítko, na ktorom mám nabindovaný VOICE, tak proste dostanem lag na 1-2 sekundy, potom je to v pohode, a neskôr sa to opakuje. Deje sa mi to v CS 1.6, ale aj v TF2. Keď som hral 1.6ku NS tak mi to nerobilo. Keď hrám CS tak mi beží na 60 fps a lagy nemám, mám hráčsky počítač takže vo výkone problém nebude. Mám WIN 8. Budem vďačný za každú radu.
STEAM - Logik
CS 1.6 ADMIN - ALL FURIENS (akademické práva)
TF2 ADMIN - ALL SERVERS
CS 1.6 ADMIN - ALL FURIENS (akademické práva)
TF2 ADMIN - ALL SERVERS
-
Logi18 - Amatér
Re: Mikrofon
Ahoj, ako už bolo viac-krát zmienené je to uptadom ktoré vydalo Valve. Niekomu pomôže ak si otvorí Stem / CS 1.6 / Vlastnosti / Obecné / Nastaviť možnosť spustení a tam skús napísať -nomousegrab niekomu to pomôže niekomu nie je to uptadom.
MikosS
MikosS
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1