• Stránka 1 z 1
♫Rainbowdash☺ *JBMNT*/M4ch3c
Vaše Unique ID na TS: opqXRBreg2mc+JQfG6AbWPa+tYI=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: You are banned temporarily. Reason: "Srandičky si nechej na doma
."
Try again in 20d 02:16:25
Popis situace: Takže stalo sa to že som M4ch3covi poslal Link a odpojil sa ... pripojil sa prišiel do room a povedal že sa mu nič neukazuje a poslal som mu ho znova zasa mu to spadlo a prišiel pod iným menom a Zabanoval ma.. meno bolo tuším M4ch3c1 alebo tak nejak .. a ja, razzer08, mr.trololo sme sa tam smiali predtým.
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: You are banned temporarily. Reason: "Srandičky si nechej na doma

Try again in 20d 02:16:25
Popis situace: Takže stalo sa to že som M4ch3covi poslal Link a odpojil sa ... pripojil sa prišiel do room a povedal že sa mu nič neukazuje a poslal som mu ho znova zasa mu to spadlo a prišiel pod iným menom a Zabanoval ma.. meno bolo tuším M4ch3c1 alebo tak nejak .. a ja, razzer08, mr.trololo sme sa tam smiali predtým.
-
IDNlama - Amatér
♫Rainbowdash☺ *JBMNT*/M4ch3c
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ♫Rainbowdash☺ *JBMNT*/M4ch3c
Tak ty jsi ten týpek, který posílá ten link, který vypíná TS, už jsem o tobě slyšel... A ještě si dovolíš žádat o UB?

-
KOFOLA - Spamer
Môžem za to, že si neviete aktualizovať TS-ko? Je to vaša chyba že ste si ho neaktualizovali ... ja som vám posielal normálny link kebyže to máte aktualizované tak vidíte normálne ten link ...
-
IDNlama - Amatér
Vidíš, teď si se přiznal, že jsi to schválně posílal uživatelům a dělal jsi to s úmyslem, UB žádost se zamítá 
Není naše chyba, že ho nemáme aktualizované, ale tvoje chyba, že s úmyslem posíláš LINK, který ho shodí
PS: já ho aktualizované mám, o mě nejde, jde o ostatní.

Není naše chyba, že ho nemáme aktualizované, ale tvoje chyba, že s úmyslem posíláš LINK, který ho shodí

PS: já ho aktualizované mám, o mě nejde, jde o ostatní.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku