Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

JB9 - Žiadosť Permanentného banu na hráča

Příspěvekod LoLo99lol » 05 črc 2014, 12:33

Ahoj. Mám žiadosť aby ste dali Permanentný ban hráčovi 'REBEL*MocnyCarodejGargamel'. Hrá na servery JB9, štve nielen mňa, ale aj polku serveru...(+ Niakych Adminov..) Čím ? U CT :arrow: Neustále úmyselné FreeKill-y (Rankérstvo (Zabíjanie vezňov pre lepší Rank), Zabíjanie vezňov pre JailBreak body) , Zabíjanie AFK hráčov pred tým ako dá SIMON príkaz, Neposlúchanie Simonových príkazov (Zabíjanie pri reakciách a neposlúchanie typu napr. "Choď na Box" , "Choď do šachty" a pod.) , Nadávanie cez chat (Dakedy nadáva aj do Voice Chat-u), Kempenie pri Modoch. A mňa štve (A určite nielen mňa) že Simon dá príkaz (napr. "Poďte za mnou") a chudák hráč niečo dopisuje v chat-e a on mu dá hneď kill, keď sa behom sekúndy ten hráč nepohne...

U T :arrow: Neustále nadávanie (Cez chat), Doplňovanie si HP (Z tých prístrojov na doplňovanie HP) pri Poslednom Prianí (PP), Kempenie pri modoch.

On dostal už za tieto porušenia dosť veľa banov (Hlavne za tie Freekill-y a nadávanie)... Ale Keď mi dal dnes za 3 kolá 3x FreeKill a nedal mi ani raz VD, tak som si povedal "Dosť! Takýto malý 8-ročný zasran ma nebude celé dni (Nielen mňa) štvať.." A išiel som na forum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeho SteamID: VALVE_0:0:1146789679
Jeho meno: REBEL*MocnyCarodejGargamel
Moje SteamID: STEAM_0:1:87668955
Moje meno na JB9: Momentálne 'Miss Rage#' Inak nosím na Counter Strike-u 1.6 meno 'LoLo99'...

(PS: Nemám žiadny dôkaz, ale mám strašne veľa svedkov (Medzi nimi budú určite aj Admini) ktorí vám to potvrdia...)
Ďakujem.
LoLo99lol
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JB9 - Žiadosť Permanentného banu na hráča

od Rumcajz » 05 črc 2014, 12:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB9 - Žiadosť Permanentného banu na hráča

Příspěvekod TakeABreak » 05 črc 2014, 12:42

ja som bol pri tom všetko je samá pravda
TakeABreak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Zidan123 » 05 črc 2014, 12:44

Súhlasím naprostá pravda.
Zidan123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Diesko » 05 črc 2014, 12:52

Natoč důkazy, vyscreenuj SID a dej ho do Porušování pravidel. Když mu budou bany načítat, bany se mu můžu prodlužovat (den, týden, měsíc,..), dokud se nebude chovat normálně. Perma mu tady za to asi nikdo nedá ;)

zamykám..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod l0wShine » 06 črc 2014, 11:38

Dám si teda na JB9 obzvlášť pozor. Ak si myslíte, že je ešte nejaký server s nedostatkom Adminov, nebojte sa ma kontaktovať..
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery