• Stránka 1 z 1
Klany
Zdravim chtěl bych se ujistit jak je to s klanama když někdo má klan vím že si možou vymyslet klan např killeři a jdat si to před jmeno ale ty lepši klany to maji udělane přes skupinu ne ? nebo nějak tak a ne že tam je banda nonsteam hraču a 10x jich tam mam wallhack tak mi jsem prosim napište jak to přesně je diky...
EVIPS: Zombie Chronic 1, Deathrun 1, Dust maps, Zombie Night 1
VIP: Knife 3, Aim
STEAM: Gigames910

-
gigames - Pokročilý
Re: Klany
Klany sa cez skupinu nerobia
Len si dáš pred meno nejakú sračk* (sorry za ten výraz) a povieš niekomu nech si da pred meno to isté a klan je hotový
Pokial viem tak inak sa klan založit nedá 
P.S. : Sorry za gramatické chyby ale na niektoré písmená mi nejdú dat háčiky...
-by ^#~SoWe~#^ | Sasuke

P.S. : Sorry za gramatické chyby ale na niektoré písmená mi nejdú dat háčiky...

-by ^#~SoWe~#^ | Sasuke
===================================================================================
Naj. Anime : Naruto
Druhé Naj. Anime : Soul Eater + Soul Eater NOT
===================================================================================
Naj. Anime : Naruto
Druhé Naj. Anime : Soul Eater + Soul Eater NOT
-
Sasuke18 - Amatér
Ahoj, toto čo zmenil chlapec vyššie sú for fun klany. Ak chceš hrať ligu s klanom tak si kúp steam a zaregistruj klan napr. na shifters alebo esl. (Potom budete hrať ligu.)
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
ja mám steam aji csko tam ale jen jsem se chtěl zeptat.... ale přide mi to divne ty nonsteam klany..... a tu ligu jako musim hrat všecky zapasy nebo jak to tam je ? 

EVIPS: Zombie Chronic 1, Deathrun 1, Dust maps, Zombie Night 1

-
gigames - Pokročilý
NS klany sú forfun to ani nie sú klany.
To shifters a esl sú ligy a tam môžeš hrať turnaje a ligy nie je to povinné hrať každý turnaj.
Dúfam, že to stačí ak chceš vedieť viac tak si nájdi ich stránky a prihlás sa napr.
To shifters a esl sú ligy a tam môžeš hrať turnaje a ligy nie je to povinné hrať každý turnaj.
Dúfam, že to stačí ak chceš vedieť viac tak si nájdi ich stránky a prihlás sa napr.

Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1