• Stránka 1 z 1
Problém s obrazovkou
Tak, aby som problém uviedol do pravej miery. Kúpil som novú obrazovku k počítaču. Má rozmery 1600x1200 pixelov.
Ked spustím Cs tak mám hrozne rozmazaný obraz + po pripojení na nejaký Gamesites server mám neskutočné lagy ( mám original cs )
Ak by sa dalo pomôžte mi vyriešiť tento problém
Ked spustím Cs tak mám hrozne rozmazaný obraz + po pripojení na nejaký Gamesites server mám neskutočné lagy ( mám original cs )
Ak by sa dalo pomôžte mi vyriešiť tento problém

-
dier - Kolemjdoucí
Problém s obrazovkou
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s obrazovkou
Ahoj zkoušel jsi změnit rozlišení ve hře?
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
-
jaroslav1122 - Zkušený
pokuď nepomůže ani to skus si stáhnout novější ovladače na grafiku
NICK VE HŘE: Crossicek
-
jaroslav1122 - Zkušený
Skús zmeniť o rozlíšenie. Ak máš nechtunú grafiku mbež do options --> video --> a render prepni na OpenGL
s tým že máš lagy musíme vedieť či to je kvôli veľkému pingu alebo malému fps. Ak máš veľký ping tak si zmeraj rýchlosť internetu na --> http://www.dsl.cz/mereni-rychlosti a pošli sem rychlost stahovania dát v kB/s.
Ak naopak malé fps (snímky za sekundu) , ktoré zistíš --> net_graph 1 (do konzole) a tam sa ti ukáže dole v rohu fps. Napíš aké máš.
s tým že máš lagy musíme vedieť či to je kvôli veľkému pingu alebo malému fps. Ak máš veľký ping tak si zmeraj rýchlosť internetu na --> http://www.dsl.cz/mereni-rychlosti a pošli sem rychlost stahovania dát v kB/s.
Ak naopak malé fps (snímky za sekundu) , ktoré zistíš --> net_graph 1 (do konzole) a tam sa ti ukáže dole v rohu fps. Napíš aké máš.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Otvor steam, klikni na CS1.6 pravým tlačítkom myší. Daj vlastnosti potom Obecné a tam máš Možnosti Spustení hry a napíš tam toto
-w 1600 -h 1200
-w 1600 -h 1200
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
• Stránka 1 z 1