Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Hidenseek

Příspěvekod wtqskiller » 14 črc 2014, 18:19

Tahle debata je o Hidenseek serveru :))
Chtěl bych si stěžovat na celej HNS server na všechny adminy :)
Jelikož Admini co tam chodí ( jednou za rok se podívat zaskakat si ) tak nic nebanujou.. už měsáíce tam hrajou stejni cheateři a když příjde admin tak ho maj stejně v pi*i protože on ni c neuděla:) všichni mužou psát jako keketi nick a že je zaplej a admin da max ban mě za to že opakovaně nadávám :) (Striker - Devil 666 ) mimochodem skill adminu je na nule jelikož nepoznaj pomale cheaty a kdyby jim nikdo nenapsal že je někdo zaplej tak ani za ten rok nedaji jeden ban :) typek co ma cheaty.. (podle nich) musí lítat přez celou mapu ale když je tam borec s kzhackem emulatorem tak mu mužu psát hodinu aby mu dal ban :)
další vec - blockeři,fisheři - neustále tam každej fishujer , blokuje.. když blokne někdo mě nic pohodika když bloknu admina - kick , ban .. admini vice mene přijdou jednou za rok a kopou jenom pro sebe :) a když tam nikdo nikdy neni tak je plnej server cheateru a ještě když napíšete nicky cheateru tak se vam vysmějou a dělaji si z vas prdel že sou všichni zaply :) což začina bych normalka na gs hidenseek :) protože tam, neni "normal" admin :)
dnes 14.7 odpoledne.. Příjde na server admin jmenem : "Zlo" typuju na zavolani někoho .. příjde do spectu da ban jednomu cheaterovi a zmizne.. ovšem kdyby byl o 5 minut dele na serveru viděl by že jich tam byli dohromady tak 6
VIP na hns a mapa rooftops - když je mapa awp_rooftops každej se buguje za texturu ze smokem .... a jenom poznamečka VIP na hns nevím jako ja vim že sina tom vydělavate ale je to trochu nespravedlivy když si vip hrači davaji nesmrtelnost na konec kola nebo speed .. přijde mi to nefer byt vama začnu něco dělat na tom serveru protože jinak pujde do sraček což se začina pomale ale jistě blížit jak tam každej blokuje cheatuje a adminy na to serou.. pak nevidím duvod proč tak všichni cheatuji a dělaji tam sračky (bugy apod.)
to byla jenom taková poznámečka k tomu na chyby seru protože su nasranej
a duvod meho banu co sem před chvily dostal - píšu adminovy o zaplych hráčích ten se mi vysměje i když mu to píše každej tak na to leda sere a radši dá ban mě za nadavky když už se neudržím než typkovy co ma zaplejch plno věcí,.. místo aby šel spect tak si hraje .. možná když byl mrtvej tak ho spectoval ale další duvod protože je začatečnik tak ani neví co je Knifebot, autobh , stabilizator .. kašlu vám na upovani demiček nebo screenu to byla jenom taková poznámečka že byste ten server mohli rovnou zrušit jak je na hovn* posledni dobou .. před 2 rokama zlata kominuta admini věději co dělaji a měli už nějaky schopnosti s adminovanim a s hráním hns a ne začatečnici co se vytahovali s pravama a banovali za nadavky a ne cheatery .. nemam čas na upovani těch sraček:) ani nemam duvod když se mi admini vysmivaji a banují plno lidi viidí ty cheatry tam hrád ale nikdo to neupne protože z toho nic nema a admin co ma prava děla největší hovno dál se k tomu nebudu vyjdřovat to byla jenom poznámka jak je na tom váš server HNS a jak byl předtím:) je mi to jedno je to váš server ..dělejte jak myslíte
wtqskiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Hidenseek

od Rumcajz » 14 črc 2014, 18:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hidenseek

Příspěvekod RiDeR1 » 14 črc 2014, 20:01

1) Špatná sekce
2) Admini nejsou stroje, nevidí všechno, nemají čas pouze na csko, jejich skill ti může být ukradenej
3) Pokud si chceš stěžovat na admina, využij sekce stížnosti na adminy (podle vzoru)
4) Že můžeš nahlašovat hříšníky do Porušování pravidel ti ani nebudu psát, sám jsi napsal, že to rozhodně dělat nebudeš - tvoje věc
5) Děkujeme za názor
6) Lock!

edit by R.:
7) Nikdo tě nenutí na našich serverech hrát, pokud máš nějaký problém, klidně můžeš hrát na jiných, né tak dobrých serverech.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
RiDeR1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Volná debata