• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]2 problémy
Zdravím, mám 2 problémy a 1 otázku.
1. problém.
Když zapnu CSko a jdu třeba na furien tak mi ke konci a ani na začátku kola nehraje hudba, tento problém mám i na zm chronic, kde hraje hudba při odpočítávání. Podrobněji. Normálně slyším střely, kuchnutí, spray atd. ale tu hudbu ne, v nastavení to nikde nemám zkoušel jsme i v options a nic.
2. Problém.
Zkoušel jsem ten Stereo mix na DJ ale boužel v tom nastavení pro záznam nic takového nemám, nevíte někdo nějaký jiný způsob jak hrát v DJ room nebo nějaký program?
A nakonec otázka.
Nevíte kde bych stáhl skin na knife ze starého Furien? Myslím ten Ice knife s gamesites rukavičkama, dále jestli by jste mi poradili jaký je nejlepší skin pro AWP, M4a1,ak47 a deagl? Popřípadě mi dát odkazy ke stáhnutí. Díky.
1. problém.
Když zapnu CSko a jdu třeba na furien tak mi ke konci a ani na začátku kola nehraje hudba, tento problém mám i na zm chronic, kde hraje hudba při odpočítávání. Podrobněji. Normálně slyším střely, kuchnutí, spray atd. ale tu hudbu ne, v nastavení to nikde nemám zkoušel jsme i v options a nic.
2. Problém.
Zkoušel jsem ten Stereo mix na DJ ale boužel v tom nastavení pro záznam nic takového nemám, nevíte někdo nějaký jiný způsob jak hrát v DJ room nebo nějaký program?
A nakonec otázka.
Nevíte kde bych stáhl skin na knife ze starého Furien? Myslím ten Ice knife s gamesites rukavičkama, dále jestli by jste mi poradili jaký je nejlepší skin pro AWP, M4a1,ak47 a deagl? Popřípadě mi dát odkazy ke stáhnutí. Díky.
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
-
jmenoneni - Zkušený
[Vyřešeno]2 problémy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 2 problémy
Ahoj, ku prvému problému napíš do chatu /furien - Nastavenie - A tam si zaškrtni start music (na začiatku kola).
K druhému problému my sme CS 1.6 Support nie PC support. Skús niekoho s nich kontaktovať.
Starý skin hádam nájdeš tu určite tam bude. Najlepšie skiny? Pre každého je iný lepší no podľa mňa sú najlepšie tie základné skiny. No ak chceš podľa ľudí tie top skiny pojdeš na túto stránku a tam si daj top skiny.
MikosS
K druhému problému my sme CS 1.6 Support nie PC support. Skús niekoho s nich kontaktovať.
Starý skin hádam nájdeš tu určite tam bude. Najlepšie skiny? Pre každého je iný lepší no podľa mňa sú najlepšie tie základné skiny. No ak chceš podľa ľudí tie top skiny pojdeš na túto stránku a tam si daj top skiny.
MikosS
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Ahoj, no právě v tom prvním problému sem zkoušel i to s furien a start music, jenže když to zaškrtnu hrajou mi písničky po dobu hraní a na začátku kola se zase vypnou. 2. problém. No právě že jsem nenašel správnou sekci. A k 3. ok dobře díky.
-
jmenoneni - Zkušený
Ku tomu druhému problému skús to napísať sem alebo na TS3 skús zastihnúť nejakého PC supporta.
-
MikosS - Spamerův sluha
k tomu prvému daj do konzoly toto: cl_allowdownload 1 alebo cl_allowupload 1
k stereo mixu stačí ak si zmeníš ovladač zvuku a pôjde to a odpojíš mikrák
a najlepšie sa hrá bez skinov
k stereo mixu stačí ak si zmeníš ovladač zvuku a pôjde to a odpojíš mikrák
a najlepšie sa hrá bez skinov

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Ahoj, tak jsem to vyzkoušel a nefunguje to :/ Nemáš ještě nějakou radu?
-
jmenoneni - Zkušený
vymaž zložku half-life a nainštaluj znovu csko
to pôjde uvidíš 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Podla mna to ma z nejakeho cfg aim,knife.... aj mne sa to stalo
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
No, měl jsem cfg od SexicQa ale nelíbilo se mi, tak jsem reinstalnul csko a začal ten problém.
-
jmenoneni - Zkušený
Nemusel si re-inštalovať CS 1.6 stačilo vymazať config takže chyba bude v tom configu ktorý si sťahoval. Skús v zložke Cstrike vymazať všetko s koncovkou .cfg
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1