• Stránka 1 z 1
Re: JB3-bug
Toto se mi také už jednou stalo ..
Nejspíše je to způsobeno tím, že byly hráči v bráně, když si zapl zápas. Když sajmon zapne zápas, tak se v bráně vytvoří jakási neviditelná stěna, který když v ní projde míč, tak je to jakoby gól
Nic méně děkujeme za nahlášení, jsem si jist že se na to HLSA a vyšší při příštím updatu podívají
Nejspíše je to způsobeno tím, že byly hráči v bráně, když si zapl zápas. Když sajmon zapne zápas, tak se v bráně vytvoří jakási neviditelná stěna, který když v ní projde míč, tak je to jakoby gól

Nic méně děkujeme za nahlášení, jsem si jist že se na to HLSA a vyšší při příštím updatu podívají

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Ja som raz zapol zápas a hráčov som mal v bránach a buglo ich to iba na bránu...
Tak to nebude tým
možno 
Tak to nebude tým

-
WARNING - Mistr
WARNING píše:Ja som raz zapol zápas a hráčov som mal v bránach a buglo ich to iba na bránu...
Tak to nebude týmmožno
mě se to jedno stalo , co jsem napsal , jinak mě to taky vybuglo vždy nad bránu
-
BWERN - Pokročilý
Shortyx3 píše:neni to priamo pod branu?
není
to je úplně mimo

-
BWERN - Pokročilý
Bugy přes stěny,zdi a podobně šli vždycky a nedají se odstranit protože to "dovoluje" způsob jakým je udělaný valve engine.
Si ce je zajímáve že ho to nebuglo nad bránu ale pod a to mimo to místo kde je ta brána
ale to tak vše.
Si ce je zajímáve že ho to nebuglo nad bránu ale pod a to mimo to místo kde je ta brána

俺は白魔だよ。
-
zeDko12 - Zkušený
• Stránka 1 z 1