• Stránka 1 z 1
Sprey Problém
Dobrý Den.
Mám taky problém se spreyem. Udělal jsem všechno podle toho videa jak je v tom Topicu Sprej a mám uplně stejný problém, jenže, ten spray mi funguje, ale jen na mojím lokalním serveru (při spuštění dám Nova Hra a dám např dust2 a spray funguje). Když se připojím na nějaký server, tak mí to místo mého loga udělá oranžovou lambdu.
Všiml jsem si že už tu jeden Topic je ohledně Spray loga, nechtěl jsem zakládat nový ale byl už zamčený
Mám taky problém se spreyem. Udělal jsem všechno podle toho videa jak je v tom Topicu Sprej a mám uplně stejný problém, jenže, ten spray mi funguje, ale jen na mojím lokalním serveru (při spuštění dám Nova Hra a dám např dust2 a spray funguje). Když se připojím na nějaký server, tak mí to místo mého loga udělá oranžovou lambdu.
Všiml jsem si že už tu jeden Topic je ohledně Spray loga, nechtěl jsem zakládat nový ale byl už zamčený

-
WizEnchikO - Pokročilý
Sprey Problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sprey Problém
Na GS serveroch môžu sprejovať len VIP hráči. Máš tam VIP?
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Nevím jestli je to pravda s tím VIP..například mě jdou spreye na každém GS serveru a to mám VIP jen na HNS AutoBhop Block

-
Evo96 - Zkušený
O tvojom probléme viem, mne sa to stáva stavím sa že ty to nakreslí malú oranžovu lambdu.
Skús reconnect alebo vypat a zapať counter strike a pripojiť sa na ten istý server alebo počkaj na reset mapy
Skús reconnect alebo vypat a zapať counter strike a pripojiť sa na ten istý server alebo počkaj na reset mapy

-
rOmeO - Zkušený
MikosS - Tam, kde jsem ten spray zkoušel, mam aj EVIP
a nejde
archemous - Csko jsem resetnu asi 10x a další mapu je to samé ( Oranžová Lambda místo spreye )

archemous - Csko jsem resetnu asi 10x a další mapu je to samé ( Oranžová Lambda místo spreye )

-
WizEnchikO - Pokročilý
Měl jsem stejný problém ..stahni toto http://www.slunecnice.cz/sw/counter-strike/ a půjde ( mě šel vždy na tomhle ale na ostatních ne ) ale pokud jsi Steamak tak ti neporadim sám jsem vlastníkem steamu asi 2 měsíce a zatím jsem se vtom moc nerejpal 

-
Evo96 - Zkušený
No mne tiež občas nasprejuje tu lambdu a potom sa to dá do normálu 

-
rOmeO - Zkušený
Jsem se připojil na nějaky random server abych vyzkoušel jestli mi jede Spray (jestli to neni GS serverama) a teďka když dám Konec Hry nebo v nastavení Apply nebo OK tak mě to připojí na nějaký server... Nevíte co stím ? 

-
WizEnchikO - Pokročilý
Vymaž v cstrike všetko s koncovkou .cfg
-
MikosS - Spamerův sluha
A doplním ještě potom co se ti znova objeví configy ( spus hru a nepřipojuj se na server ! ) najdi si ty configy a klikni na ně pravým tlačítkem myši a dej "vlastnosti -> a zaškrtni " jen pro čtení") složí k tomu aby ti tve configy už žádny server nepřepsal 

-
Evo96 - Zkušený
Udělal jsem to. Zapl jsem pak Csko, zkusil jsem kliknout na Konec Hry a zas mě to napojilo na server a zas se mi v cstrike udělal cfg userconfig s nějakou IP adresou...

-
WizEnchikO - Pokročilý
Ano udělal, ale problém je v tom, že ten server, na který jsem se připojil, tak udělaly takovou věc, že mi Konec Hry změnili místo Quit na připojení jejich adresu a v cfg není nastavení ohledně Zakladního Menu v csku. To musí být ještě někde jinde

-
WizEnchikO - Pokročilý
Vyriešené.
LOCK
LOCK
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1