• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nevidím text
Zdravíčko !
1,Non Steam
2, Hraju na svém starém PC /Windows XP
3,Trvá to už dlouho,ale nevěnoval jsem tomu pozornost,protože jsem pak CS na dlouho dobu přestal hrát
4, http://postimg.org/image/pdemw2ntv/
5, Mám to takhle uplně se vším, at napíšu /top15,/rankstats,/vip,/help nebo cokoliv jiné prostě to vypadá vždy takhle..
Děkuji za připadnou radu
1,Non Steam
2, Hraju na svém starém PC /Windows XP
3,Trvá to už dlouho,ale nevěnoval jsem tomu pozornost,protože jsem pak CS na dlouho dobu přestal hrát
4, http://postimg.org/image/pdemw2ntv/
5, Mám to takhle uplně se vším, at napíšu /top15,/rankstats,/vip,/help nebo cokoliv jiné prostě to vypadá vždy takhle..
Děkuji za připadnou radu
-
izerG - Kolemjdoucí
Nevidím text
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nevidím text
Mohu se zeptat zkoušel jsi re-install Counter Striku ? Pokud ano a přesto to nejde stáhni si starou verzi --> http://www.slunecnice.cz/sw/counter-strike/ a tam si přidej servery od GameSites a nebo si stáhni starý Non-Steam od Game-Sites (Najdeš na uložtu.)
-
Smurfinka - Amatér
Ano zkoušel..Mě napadlo zda to nebude skinama,který jsem si nastahoval do PC,pokaždé když reinstaluju tak překopíruju svoje models..
-
izerG - Kolemjdoucí
čauko, vymaž svoj counter strike ktorý práve máš a nainštaluj si tento http://www.gamesites.cz/Downloads/zobra ... -non-steam
-
rOmeO - Zkušený
archemonus
Co mu asi vysvětluji říkám ež si může nainstalovat staré CS-NS a nebo může to co jsi mu poslal ty a nebo to odemně ze slunečnice poté ti vše půjde zkus jestli ti to půjde bez tvých skinů a pokud to půjde napiš a vlož si tam znova model to models když nainstaluj si dej na plochu smaž ho z Counter Striku a měj ho zálohovaný na ploše poté jdi do hry z tvéma skinama a pokud to nepůjde smaž ty skiny a dej tam ty co máš zálohované naploše.
Co mu asi vysvětluji říkám ež si může nainstalovat staré CS-NS a nebo může to co jsi mu poslal ty a nebo to odemně ze slunečnice poté ti vše půjde zkus jestli ti to půjde bez tvých skinů a pokud to půjde napiš a vlož si tam znova model to models když nainstaluj si dej na plochu smaž ho z Counter Striku a měj ho zálohovaný na ploše poté jdi do hry z tvéma skinama a pokud to nepůjde smaž ty skiny a dej tam ty co máš zálohované naploše.
-
Smurfinka - Amatér
smurfinka ved dobre ja som mu len poslal counter strike 1.6 nič viac.
-
rOmeO - Zkušený
Díky,ale nefakčí to..Stáhl jsem to csko od Gamesites bez skinů a ničeho,a stejně tam nic nebylo -_-....
-
izerG - Kolemjdoucí
Stáhni to Cs co jsem ti poslal já a půjde ti to 

-
Smurfinka - Amatér
Na jaký hraješ rozlišení? Zkus si dát co největší, já když jsem měl malé, tak mi to taky nešlo a vypadalo to takto, ale teď to fachčí v pohodě 

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Ak by nepomohlo čo písali vyššie skús vymazať v cstrike všetko s koncovkou .cfg
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Pořád nic chlapci,ale díky...Nevím čím by to mohlo být už vůbec...
Jinak bych měl ješte dotaz...Koupil jsem si extravip na warcraftu a nejdou mi za boha dávat lasermine,jak je přesně ten bind ?
Jinak bych měl ješte dotaz...Koupil jsem si extravip na warcraftu a nejdou mi za boha dávat lasermine,jak je přesně ten bind ?
-
izerG - Kolemjdoucí
Laser mina: bind "p" "+setlaser" & bind "p" "+lasermine"
-
MikosS - Spamerův sluha
Je možný,že by mi to nešlo ? 

-
izerG - Kolemjdoucí
Aká je to WarCraft server? 

-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2