Velmi divné lagy ve všech hrách, kromě cs 1.6

Příspěvekod F0LP3 » 17 črc 2014, 19:14

Zdravím..
Mám takový problém, že se mi po chvilce hry začnou strašně divně lagovat.
Například CS:GO.. Normálně si hraji, zhruba 2-4 kola mám 180fps no problem a zničeho nic se mi to začne brutálně divě sekat, fpska padnou na 30-40, vím, že to je celkem dost, ale i když zalezu někam do kouta a mám 100fps, tak se to pořád laguje jakože ujdu metr - lag, ujde další metr - lag, další metr - lag.
Je to velmi zajímavé sekání hry a nikdy jsem se s tím nesetkal.. Mimochodem tento problém nastává i ve hrách: Battlefield 4, Assassins creed IV Black Flag, GTA IV, Pay day 2, Amnesia.. No respektive ve všech, co už trošku více tíží GPU..
Ale ještě jednou zdůrazňuji, že to tak 3-5 minut nejdřív jede na max. fps bez problému a pak nastane ten jeden pád.

Předem děkuji za jakékoliv rady a odpovědi.
S pozdravem, McLuck#;
F0LP3
Amatér
Amatér

Velmi divné lagy ve všech hrách, kromě cs 1.6

od Rumcajz » 17 črc 2014, 19:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Velmi divné lagy ve všech hrách, kromě cs 1.6

Příspěvekod R4gn4r0K » 19 črc 2014, 12:29

skontroluj si chladenie na grafike a CPU
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod F0LP3 » 19 črc 2014, 12:58

Ano, to je ten problém, dekuju moc..
Ale nevím, jak už mám to chlazení opravit.. Prostě už se chladič na grafice netočí a chladím teď uměle (nedostačivě)
Musím tu grafiku vytáhnout a zapojit ji,a by jela pořád na maximum, jenže to neumím:DD
Děkuju za radu ještě jednou a asi můžete lock
F0LP3
Amatér
Amatér

Příspěvekod R4gn4r0K » 19 črc 2014, 13:37

F0LP3 píše:Ano, to je ten problém, dekuju moc..
Ale nevím, jak už mám to chlazení opravit.. Prostě už se chladič na grafice netočí a chladím teď uměle (nedostačivě)
Musím tu grafiku vytáhnout a zapojit ji,a by jela pořád na maximum, jenže to neumím:DD
Děkuju za radu ještě jednou a asi můžete lock

daju sa kupit nahradne chladice na grafiky... troska pogoogli a urcite nieco najdes... vela zdaru, zatial LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Vyriešené topicy