• Stránka 1 z 1
!!!!!!!!!!!!Cheater VAMOS ALA PLAYA- OPĚT!!!!!!!!
Pěkný večer, dnes jsem se vrátil z dovolené a po připojení na pub server1 jsem měl opět tu čest hrát proti hráči
VAMOS ALA PLAYA
Dost mne mrzí, že hráč, který dostal před 14 dny bann za WH + AB je opět na serveru a předvádí opět to samé, za co před tím dostal bann.
Můžete mi laskavě vysvětlit, jak mají obyčejní lidé hrát na Vašich serverech proti CHEATERům?
Jak je možné, že ten hráč opět střelí za 1 mapu 65protihráčů a z toho má 45HS?
To je Vám jedno, že hráci píší ve hře že je to cheater a nikdo s tím nic nedělá?
Proč chcete mít PUNC serveru plných cheaterů?
děkuji za odpověď

VAMOS ALA PLAYA
Dost mne mrzí, že hráč, který dostal před 14 dny bann za WH + AB je opět na serveru a předvádí opět to samé, za co před tím dostal bann.
Můžete mi laskavě vysvětlit, jak mají obyčejní lidé hrát na Vašich serverech proti CHEATERům?
Jak je možné, že ten hráč opět střelí za 1 mapu 65protihráčů a z toho má 45HS?
To je Vám jedno, že hráci píší ve hře že je to cheater a nikdo s tím nic nedělá?
Proč chcete mít PUNC serveru plných cheaterů?
děkuji za odpověď

-
jaruskaodvedle - Kolemjdoucí
!!!!!!!!!!!!Cheater VAMOS ALA PLAYA- OPĚT!!!!!!!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: !!!!!!!!!!!!Cheater VAMOS ALA PLAYA- OPĚT!!!!!!!!
Nazdar,
tak asi takto: hráč si mohl zakoupit Unban a to my mu nemůžeme zakázat - naopak, pokud na to má, tak ať si ho koupí a když bude znovu přistižen, dostane ban. Pokud se ti zdá, že má cheaty, natoč demo, dej ho do porušení pravidel a vyčkej na vyjádření. Popřípadě můžeš požádat o práva. Tímto spamováním ale nedosáhneš ničeho.
LOCK
tak asi takto: hráč si mohl zakoupit Unban a to my mu nemůžeme zakázat - naopak, pokud na to má, tak ať si ho koupí a když bude znovu přistižen, dostane ban. Pokud se ti zdá, že má cheaty, natoč demo, dej ho do porušení pravidel a vyčkej na vyjádření. Popřípadě můžeš požádat o práva. Tímto spamováním ale nedosáhneš ničeho.
LOCK
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1