• Stránka 1 z 1
Názor na myš
Ahoj, při brouzdání na heurece jsem narazil na pohled dobře vypadající herní myš Connect IT CI-191. Rád bych si jí pořídil, ale zarazila mě velmi nízká cena. Takhle levné herní myši se podle mě hned zničí kvůli levným plastům atd. Chtěl bych proto znát váš názor, jestli je tato myš dobrá a jestli je dobrá volba si jí pořídit.
Děkuji za odpovědi.
Děkuji za odpovědi.

-
stargate - Drbna
Názor na myš
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Názor na myš
Pokud nechceš za myš utrácet hodně, tak tahle by pro tebe mohla být ok má něco málo na víc oproti klasické a na hraní cska nebo jiné střílečky je poměrně dostačující, ale rozumím tvé obavě ohledně těch plastů. Vypadá tak trochu "šuntsky"
Ale tak kup ji na alze a když se ti nebude líbit tak ji vrať máš na to 14 dnů si ji vyzkoušet
Jinak kdyby jsi chtěl doporučim ti jednu myš je sice starší, ale já na ni nedám dopustit hraju s ní tak dva roky a je to podle mě jedna z těch kvalitnějších myší i v dnešní době 

-
gibbirg - Amatér
Re: Názor na myš
K tej myši, no tá myš neni až tak na gaming.. je skoro ako normálna až na to že má iný tvar
.
Podľa mňa keď chceš lepšiu myš na hranie hier ale nie špičkovú tak to Bloody robí podľa mňa dobré
a Razer to je troška väčšia trieda.. tak tvoja voľba/moje odporúčenie
Ale celkovo tá myš, ktorú chceš neni zlá nooo.

Podľa mňa keď chceš lepšiu myš na hranie hier ale nie špičkovú tak to Bloody robí podľa mňa dobré

-
SmouliS - Amatér
• Stránka 1 z 1