• Stránka 1 z 1
Karaoke / JailBreak 7
Mohl by jste mi prosím někdo poradit co mám udělat, když ostatním hraje melodie/hudba při karaoke, ale mě ne? V nastavení mám MP3 i Efekty zapnuté, ale hudba furt nehraje..

-
Askerr721 - Mistr
Karaoke / JailBreak 7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Karaoke / JailBreak 7
Nevymazával si nič z CFG?
-
fantoc - Pokročilý
Keď sa spieva karaoke, si na servery "stále" alebo si tam 1. kolo (práve si sa napojil a ide karaoke)
Ak si sa práve napojil tak je to niečo ako bug, vidíš text no nepočuješ spievať hráča a ani hudbu, to sa stáva mne osobne často, stačí Re-connect. Ak si na servery už bol a nejde to tak je možnosť že bola vzbura alebo vote, vtedy sa karaoke stopne alebo nepočuť hudbu.
Ak si sa práve napojil tak je to niečo ako bug, vidíš text no nepočuješ spievať hráča a ani hudbu, to sa stáva mne osobne často, stačí Re-connect. Ak si na servery už bol a nejde to tak je možnosť že bola vzbura alebo vote, vtedy sa karaoke stopne alebo nepočuť hudbu.
Čosijak
-
Ervin - Amatér
Zdravím, do konzole napíš : cl_allowdownload 1 alebo cl_allowupload 1
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Právě že ne, protože jsem včera musel přeinstalovat WIN 7, tak jsem si CS nainstaloval znovu..
A CS mám na STEAMU, takže by to mělo být OK, ale není

-
Askerr721 - Mistr
Určitě to zkusím, ale když sem se díval na sourozence, tak třeba i zvuk publika při fotbalu je slyšet i karaoke je u něj slyšet, ale u mě ne...zaráží mě to..
a také se mi stává že po připojení neslyším simona např. ale to vyřeším Reconnectem

-
Askerr721 - Mistr
Nemáš zač.
LOCK
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1