• Stránka 1 z 1
CS 1.6 Steam vs. SMSKEY.CZ
Zdravím všechny hráče. Chtěl bych upozornit na SMSKEY:CZ!!!!!!!!!!!!!!!!. Dnes jsem si od nich koupil CS 1.6, poté mi přišel kód který jsem zadal do steamu a napsalo mi to ---> Kód neplatný. Být vámi, nic tam nekupuju, sou to zlodeji!!!!! Na internetu jsem našel spoustu recenzi, ktere jsou proti smskey.cz. Všude píšou o zlodějích atd. Někdo si tam koupí kód a buďto do roka mu odpadne, nebo mu nefunguje vůbec!
Děkuji za přečtení Padmann )[T]he^ [Mamincin mazanek] :*)
Děkuji za přečtení Padmann )[T]he^ [Mamincin mazanek] :*)
-
Padmann - Pokročilý
CS 1.6 Steam vs. SMSKEY.CZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 Steam vs. SMSKEY.CZ
a volal jsi tam s tím, že chceš kód reklamovat nebo jsi se na to vybod a hned udělal ukvapený závěr a šel se vybrečet na fórum?
-
iKarl0s - Pokročilý
iKarl0s píše:a volal jsi tam s tím, že chceš kód reklamovat nebo jsi se na to vybod a hned udělal ukvapený závěr a šel se vybrečet na fórum?
Cau, ja bych tam zavolal ale nevim kolik za hovor chteji (kc za minutu).
-
Padmann - Pokročilý
Ja som si kupoval celý steam účet s CSkom zo SMSKEYu a žiaden problém. Normálne všetko v poriadku hneď som si zmenil heslo a mail. Už skoro rok žiaden problém.
A... asi by ich GS nedoporučovalo a nerobilo im reklamu kebyže sú nejaký zlodeji ...
A... asi by ich GS nedoporučovalo a nerobilo im reklamu kebyže sú nejaký zlodeji ...
-
WARNING - Mistr
Preto máš kupovať hry od kvalifikovaných predajcov a distribútorov - oficialne stránky, kamenné obchody, steamcommunity,..
Dobre Ti tak, skus reklamovať ale myslím že Ti to bude prd platné, sám mám od nich zlú skúsenosť.

Dobre Ti tak, skus reklamovať ale myslím že Ti to bude prd platné, sám mám od nich zlú skúsenosť.

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1