• Stránka 1 z 1
Problém se spuštěním CSka
1. Verze hry Counter Strike 1.6: NonSteam
2. Operační systém vášeho PC: Windows 7
3. Jak dlouho problém trvá: Už delší dobu, ale rozhodl jsem se ho řešit až teď.
4. Screen nemám, pokusím se vám to popsat.
5. Popis problému: Problém je takový, že všechno vpohodě jede, až do té doby, než se chci napojit na server, poté se to kousne a aplikace neodpovídá, zkoušel jsem vše, 3x jsem přeinstaloval hru, poté jsem vymazal komplet složku Counter Strike, ale nic nefungovalo a musel jsem hrát přes kotelnu (neberte to jako reklamu), ale i to mě už omrzelo, protože mi to často padalo a musel jsem to vždy přeinstalovat a zapisovat servery a všechno nastavení a proto jsem se rozhodl, že to musím nějak vyřešit a obrátil jsem se na Vás. Předem děkuji za odpověď
2. Operační systém vášeho PC: Windows 7
3. Jak dlouho problém trvá: Už delší dobu, ale rozhodl jsem se ho řešit až teď.
4. Screen nemám, pokusím se vám to popsat.
5. Popis problému: Problém je takový, že všechno vpohodě jede, až do té doby, než se chci napojit na server, poté se to kousne a aplikace neodpovídá, zkoušel jsem vše, 3x jsem přeinstaloval hru, poté jsem vymazal komplet složku Counter Strike, ale nic nefungovalo a musel jsem hrát přes kotelnu (neberte to jako reklamu), ale i to mě už omrzelo, protože mi to často padalo a musel jsem to vždy přeinstalovat a zapisovat servery a všechno nastavení a proto jsem se rozhodl, že to musím nějak vyřešit a obrátil jsem se na Vás. Předem děkuji za odpověď

-
Senc0r - Amatér
Problém se spuštěním CSka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém se spuštěním CSka
A nemáš nainstalovaný např. Counter od GameSites a k tomu např. od Kot*ln* ? pokud ano všechny ostatní smaž a pokud to nepůjde klikni na Counter Strike -- Vlastnosti -- Kompalibita -- a dej Windows 98/Windows me pokud to nepůjde tak nevím
ale budu přemýšlet

-
Smurfinka - Amatér
Ok, zkusím to ještě jednou celé přeinstalovst, vše s CSkem spolščným vymažu a kdyžtak to pak zkusím jak píšeš 

-
Senc0r - Amatér
Nešlo to, pořád to dělá to samé, někdo další nápady?
-
Senc0r - Amatér
Skús si stiahnuť toto CS http://www.slunecnice.cz/sw/counter-strike/
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Ok, jdu si stáhnoiut to, co jsi mi poslal díky za pomoc 

-
Senc0r - Amatér
Bohužel, taky nefunguje, zase se sekne při načítání serveru, asi mi nezybde nic jiné, než hrát na tom z ko*eln* :/
-
Senc0r - Amatér
Bud mas permanent BAN.. ked ti nejdu servery alebo nejaky problem alebo nejaku reklamu, ci si nebool na nejakom rumunskom,.... servery co ti do config.cfg nedali nejaky virus.. alebo reklamu aj z toho to moze byt
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
Skús hrať na tom čo si dal s toho portálu. AK ti iné CS nejde okrem toho a chceš hrať dobre kúp si steam.
LOCK
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1