Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Mod-Vyvoleni vs Nemesis

Příspěvekod DeadJoy7 » 22 črc 2014, 21:51

Zdravím :) nejdříve se omlouvam jestli je to ve špatné sekci :/ .. Ale ted k tematu. Chtěl bych neco rict o modu Vyvoleni vs Nemesis .. Nevím jestli se to tu probiralo ale chtel bych a to i ostatni,aby se zrusil tento mod,nebo by bylo all zm Nemove a ne treba ze je par nemesisu a par zm a to same i u lidi .. Myslim ze i ostatni hraci na to meli nazor a chteli by to zmenit,ja sem take mezi nima ;). Rad bych aby se k tomu nekdo vyjadril a nebo bych chtel info jak to bude s timto modem vypadat. Dekuji :) DeadJoy PS: Mam na mysli ZM Chronic 1 ale nevím jestli je to i na ostatnich serverech.
DeadJoy7
Amatér
Amatér

Mod-Vyvoleni vs Nemesis

od Rumcajz » 22 črc 2014, 21:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mod-Vyvoleni vs Nemesis

Příspěvekod stargate » 23 črc 2014, 14:01

Já si myslím, že mod Vyvolení vs Nemesis je v pořádku. Právě, když seš normální human tak je to ten pravý zážitek a hlavně adrenalin. Právě zde ukážeš svůj skill přežít 4 Nemesise.
Pokud se při Vyvolení vs Nemesis zrodíš jako normální zombie tak tvým primárním úkolem není nakazit co nejvíce lidí (na to je nemesis), ale čistit nástrahy jako miny aby měl Nemesis čistý průchod do kempů.
Podle mě je to nejzábavnější mod.
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod N3mO » 23 črc 2014, 18:28

Je to zábava to máš pravdu. ;) Ale! Keď máš full výbavu a hodí ťa to normal zm tak je to leda tak na infarkt.. :evil: :evil: A to ešte nehovorím o demencii hráčov keď sú vyvolený. Miesto toho aby strážili humana (ktorý by im tam mohol doplňovat miny ) tak radšej hrajú samy za seba. :?: :!:
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod ScobyDoo » 24 črc 2014, 06:05

Čau,
Na zombie chodím časem,také hrát a mód "vyvolení vs nemesis" dělá,alespoň nějaký mód vůbec.Strašně jsem upjatý na JB a když jsem u T-ček,tak simon dá mód při,kterém maj výhodu CT! A co mám dělat,tak už to chodí.Mód je v pořádku!
ScobyDoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod stargate » 24 črc 2014, 11:56

To je špatně, že vyvolení hrají jenom za sebe, nebo se všichni vyvolení vtlačí do jednoho kempů a nikdo je nemůže dát. Normální humani jsou potom bez šance.
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod MeTeOr4z » 27 črc 2014, 21:49

DeadJoy7 píše:Zdravím :) nejdříve se omlouvam jestli je to ve špatné sekci :/ .. Ale ted k tematu. Chtěl bych neco rict o modu Vyvoleni vs Nemesis .. Nevím jestli se to tu probiralo ale chtel bych a to i ostatni,aby se zrusil tento mod,nebo by bylo all zm Nemove a ne treba ze je par nemesisu a par zm a to same i u lidi .. Myslim ze i ostatni hraci na to meli nazor a chteli by to zmenit,ja sem take mezi nima ;). Rad bych aby se k tomu nekdo vyjadril a nebo bych chtel info jak to bude s timto modem vypadat. Dekuji :) DeadJoy PS: Mam na mysli ZM Chronic 1 ale nevím jestli je to i na ostatnich serverech.

Je to o spolupráci medzi vyvolenými a klasickými humanmi. Mód neplánujeme zrušiť, možno len trošku pozmeniť.
Nič menej ďakujeme za názor.
Zamykám
[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z

Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
MeTeOr4z
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Zombie Servery