• Stránka 1 z 1
2 PC FPS problem
Zdravím lidi.
Mám doma 2 počítače.
1. počítač je o něco slabší. (1 GB RAM, Grafka NVIDIA 128 Paměť, 2,8 GHz jedno jádro,WinXP)
2. počítač oněco lepší. (2GB RAM, název grafky jsem už zapoměl ale má asi 256 Pamět, 1,6GHz Dual Core,Win7)
No na tom slabším (1.pc) rozdjedu csko i na 250 fps.. (často to klesá když jsou velké mapy atd. ale to je vedlejší)
Na tom silnější pc (2.pc) mam jen 60fps a méně. Mě totiž nejde místo Softwaru změnit na OpenGL, a to jsem ten opengl vzal z windowsu a vložil do gldvr a dvrmap přepsal. Vždy jak to změním na OpenGL, tak jak pak spustím csko tak mi to 1 napíše že hra byla změněna na Software.
Jen chci dodat že Graficka karta u 2.pc není NVIDIA.
Děkuju za rady.
Mám doma 2 počítače.
1. počítač je o něco slabší. (1 GB RAM, Grafka NVIDIA 128 Paměť, 2,8 GHz jedno jádro,WinXP)
2. počítač oněco lepší. (2GB RAM, název grafky jsem už zapoměl ale má asi 256 Pamět, 1,6GHz Dual Core,Win7)
No na tom slabším (1.pc) rozdjedu csko i na 250 fps.. (často to klesá když jsou velké mapy atd. ale to je vedlejší)
Na tom silnější pc (2.pc) mam jen 60fps a méně. Mě totiž nejde místo Softwaru změnit na OpenGL, a to jsem ten opengl vzal z windowsu a vložil do gldvr a dvrmap přepsal. Vždy jak to změním na OpenGL, tak jak pak spustím csko tak mi to 1 napíše že hra byla změněna na Software.
Jen chci dodat že Graficka karta u 2.pc není NVIDIA.
Děkuju za rady.

-
WizEnchikO - Pokročilý
2 PC FPS problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 2 PC FPS problem
Takže tvoj problém je, že u 2. PC máš malo FPS? Ako bolo zmienené vyššie si ns/steam?
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Aktualizuj grafické ovládače a OpenGL by malo ísť.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:Aktualizuj grafické ovládače a OpenGL by malo ísť.
Ak by to nepomohlo PM.
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1