Lag pri stlačení voice + kvalita mikrofonu

Příspěvekod Ervin » 25 črc 2014, 08:29

Zdravím! ;) Písal som môj problém do topicu rady a návody no neporadili mi a nasmerovali ma sem (new/#viewtopic.php?f=8&t=56902 tu to bolo riešené)
Tak to sem skopírujem a dúfam že mi niekto s mojim problémom pomôže :)
1. Steam verzia
2. WIN7
3. Odkedy mám zakúpenú originálnu verziu hry /asi 6mesiacov/
Takže:
Stále keď chcem niečo povedať v hre tak sa mi to akoby na mini sekundu lagne. Je to dosť nepríjemné vzhľadom nato že hrám najčastejšie JailBreak. Stáva sa mi to pri väčšine hier (TF2,L4D2..) Stáva sa to väčšine ľudí ktorých som sa opýtal, jeden z nich mi povedal že taký problém mal a pomohlo iba preinštalovanie, mne nie. Tak to bol 1. problém ;)
Druhý:
Mám headset Genius HS-550, ktorý ma pomerne kvalitný mikrofón, na TS, Skype a podobne fičí ako má no keď zapnem steam verziu hry tak nejde tak dobre ako má. Všetko mám na max a tak ako mám mať no je to počuť SLABO a Šuští . Pár hráčom to nevadí, pár čo majú slúchadlá/reproduktory to vadí a dosť, vraj ma vôbec nepočujú. Keď som hral NS verziu hry ktorú stále hrám lebo na steame to nejde ako má, tak ma je počuj DOBRE . Chcem vedieť v čom je problém a ako sa ho zbaviť, dúfam že mi niekto schopný pomôže
Čosijak
Ervin
Amatér
Amatér

Lag pri stlačení voice + kvalita mikrofonu

od Rumcajz » 25 črc 2014, 08:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lag pri stlačení voice + kvalita mikrofonu

Příspěvekod R4gn4r0K » 25 črc 2014, 13:36

tazko... s CS ti neporadim... na to je CS sekcia... pokial ti vsetko ostatne fici ok, tak to tu nema co hladat...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Ervin » 25 črc 2014, 15:12

Do CS sekcie som písal, nevedeli čo a ako, poslali ma sem
Čosijak
Ervin
Amatér
Amatér

Příspěvekod R4gn4r0K » 25 črc 2014, 15:25

tak smola... tu by sme riesili, keby ti nesiel zvuk, alebo mikrofon... tvoj problem je evidentne problem hry, nie PC... odporucam obratit sa sem: https://support.steampowered.com/
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Ervin » 25 črc 2014, 15:54

Skúsim, no neviem tam nikde niečo ohľadne toho nájsť a keď napíšem Counter Strike 1.6 ukáže mi iba problémy s Global offensive a tak.. :(
Čosijak
Ervin
Amatér
Amatér

Zpět na Vyriešené topicy