• Stránka 1 z 1
Re: Spay logo
Z toho si nič nerob na gs nejde ani moje spray logo, ale neviem v čom je problém no :/
-
Archerito - Amatér
Udělal jsi vše podle návodu 
když zapneš CFG, tak je 99% šance, že ti Spray Logo zmizí.. mě to taky dělá
. Pokaždy když vypneš CSko, tak si tam před tím dej To spray logo... S některými CFG(např. markeloff) spray logo nejde vůbec žádné
..

když zapneš CFG, tak je 99% šance, že ti Spray Logo zmizí.. mě to taky dělá

-
Domcza - Kolemjdoucí
Beztak jsi to neudělal správně..
- ReNusKa
- Amatér
Skus to udělat přes tento program: HlTagConverter
Postup: uděláš si vlastní obrázek(né ve velkém rozlišení) otevřeš program klikneš na OPEN IMAGE(vybereš obrázek) pak klikneš na ADJUST IMAGE(otevře se Ti tabulka a tam klikneš na: Apply changes and convert to 256 colors, potom klikneš na SAVE TAG(objeví se ti tabulka kde klikneš na Export to WAD file, dáš ok a teď to musíš uložit do složky(pokud máš non steam)-> Místní disk C -> Program files->Counter-Strike 1.6 Non-Steam->CS strike ( a tam to uložíš! než to ale uložíš přejmenuješ to na tempdecal.wad. Po uložení se vrátíš opět do stejné tabulky a musíš na konci tabulky označit:Transparent View a dáš close. (pokud máš steam,všechno udělej stejně ale uložíš to do složky Místní disk C->Program Files->Steam->SteamApps->common->Half-life->CSstrike (a zase to musíš přejmenovat na tempdecal.wad jak píšu výše: Po uložení se vrátíš opět do stejné tabulky a musíš na konci tabulky označit:Transparent View a dáš close.
Díky tomu mi na GS funguje logo.. snad ti to pomůže
. Ale bacha! pokaždý, když si třeba jen změním zvuk v CSku,nebo citlivost myši, musím logo udělat znovu 
Postup: uděláš si vlastní obrázek(né ve velkém rozlišení) otevřeš program klikneš na OPEN IMAGE(vybereš obrázek) pak klikneš na ADJUST IMAGE(otevře se Ti tabulka a tam klikneš na: Apply changes and convert to 256 colors, potom klikneš na SAVE TAG(objeví se ti tabulka kde klikneš na Export to WAD file, dáš ok a teď to musíš uložit do složky(pokud máš non steam)-> Místní disk C -> Program files->Counter-Strike 1.6 Non-Steam->CS strike ( a tam to uložíš! než to ale uložíš přejmenuješ to na tempdecal.wad. Po uložení se vrátíš opět do stejné tabulky a musíš na konci tabulky označit:Transparent View a dáš close. (pokud máš steam,všechno udělej stejně ale uložíš to do složky Místní disk C->Program Files->Steam->SteamApps->common->Half-life->CSstrike (a zase to musíš přejmenovat na tempdecal.wad jak píšu výše: Po uložení se vrátíš opět do stejné tabulky a musíš na konci tabulky označit:Transparent View a dáš close.
Díky tomu mi na GS funguje logo.. snad ti to pomůže

Admin Public sekce..
-
Moncii - Amatér
Určite ste si ich spravili správne, ale chyba nieje u vás.
Spray logo na serveroch GS proste nejde. Základný dôvod je vkladanie reklám do spreja
K tomu viac netreba lock

K tomu viac netreba lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1