• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
(ne)dostatok Administratorov?
Zdravím,
poprosím aby ste hlasovali na ankete, len pre moje potešenie z ktorého si snáď aj niečo vydedukujem.
Prípadne sa podelte o Vaš návrh s riešenim problemu. Tak isto sa mi tu môžete postažovať aj na iné veci ohladom JB. Či už na (ne)konkrétnych Administrátorov, alebo na samotné veci ohladom administrácie až po mňa.
kritika otvorená..
Pekný večer,
Spinnie
poprosím aby ste hlasovali na ankete, len pre moje potešenie z ktorého si snáď aj niečo vydedukujem.

Prípadne sa podelte o Vaš návrh s riešenim problemu. Tak isto sa mi tu môžete postažovať aj na iné veci ohladom JB. Či už na (ne)konkrétnych Administrátorov, alebo na samotné veci ohladom administrácie až po mňa.

kritika otvorená..
Pekný večer,
Spinnie
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
(ne)dostatok Administratorov?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: (ne)dostatok Administratorov?
Ahoj rad bych napsal ze podle me v rannich hodinach se na jb objevuje vice porusovani pravidel nez ve vecernich hodinach a taky v tuto dobu tam je minumum adminu (myslim predevsim ted o prazdninach a skolni vikendy ) +Omluovam se za gramatiku mobilni prispevek
-
drtikolik - Amatér
Ja som spokojný s adminmi.
Však nábor je stále otvorený a môže si požiadať každý.
Kebyže je zatvorený tak chápem tie sťažnosti ale teraz...
Však aj admini sú len ludia a keď si niekto myslí že by bol lepší, nábor je otvorený
Však nábor je stále otvorený a môže si požiadať každý.
Kebyže je zatvorený tak chápem tie sťažnosti ale teraz...
Však aj admini sú len ludia a keď si niekto myslí že by bol lepší, nábor je otvorený

-
WARNING - Mistr
Já si myslím, že na JB1 poslední dobou něják chybí admini. Když jdu na server třeba ráno, tak tam někdo dává FKilly/MFKilly apod. A večer je to to samé.
"Žijeme len raz, tak mě neotravuj zas .."
-
GloW - Amatér
na JB3 od rána do večera je bordel a když zavolám admina , tak tam je 2-3 kola , jde pryč a je tam zase bordel 

-
BWERN - Pokročilý
Ja ked volam adminov tak su tam max 2kola lebo sa nič nestane a ked odíde tak je zase bordel(myslím vtedy ked nerobím bordel ja ale som u t
) ( na seba by som predsa nevolal admina)

-
MiskinShortyx3 - Spamerův sluha
90 % administrátorov pod 16 rokov to absolútne nezvláda. Vyvyšujú sa, nemajú rešpekt a keď im poviete otvorene kritiku, tak nás automaticky kicknú prípadne zabanujú.
Polka z tých ľudí, ktorí postúpili teraz na pohovor sú totálne slabý a nevýrazný hráči. Áno možno volajú adminov na steame, ale to dokáže aj retardér. Neviem, či sa mi tu chce ešte hrať ak spravia traja z nich skúšky.
Moja kritika... Keď už otvorene tak otvorene
Polka z tých ľudí, ktorí postúpili teraz na pohovor sú totálne slabý a nevýrazný hráči. Áno možno volajú adminov na steame, ale to dokáže aj retardér. Neviem, či sa mi tu chce ešte hrať ak spravia traja z nich skúšky.
Moja kritika... Keď už otvorene tak otvorene

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Na JB3 určite treba admina, ktorý by sa viac orientoval iba na tento server. Cez deň tam admina ani nevidieť iba ak ho niekto zavolá inak tam nikto nie je a je tam bordel.
[VIP/EVIP] TS3/Zombie Night #1, Zombie Chronic #1, Zombie Evolution, Jailbreak #1, Jailbreak #3
-
tuareg - Pokročilý
Myslím si, že admini chybí hlavně ráno a v některých večerních hodinách.
Jinak jsem poslední dobou s prací adminů 100% spokojen
S pozdravem..
-Kazi
Jinak jsem poslední dobou s prací adminů 100% spokojen

S pozdravem..
-Kazi
-
PetaKazi - Amatér
Admini by jsi měli udělat respekt před hráčmi, ale ten respekt má tak 3% adminů..
Místo toho aby admini poučovali hráče tak hráči poučují adminy.
Možná by to chtělo větší tresty od adminů aby si už konečně hráči vybudili ten respekt vůči adminům.
Místo toho aby admini poučovali hráče tak hráči poučují adminy.
Možná by to chtělo větší tresty od adminů aby si už konečně hráči vybudili ten respekt vůči adminům.
-
Nerwi - Drbna
Hodne z vás udáva na ktorom JB chýbajú Admini. Poprosím Vás, skuste konkretizovať tunaj - do topicu. Budem vám vďačný.
Spinnie
Spinnie
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
-
Můj názor je, že těch adminů na JB je dost, ale málo jich je schopných na serveru udělat pořádek a kolikrát se bojí i s někým bavit (popř. i hádat) a vysvětlit mu, kdy a kde udělal dotyčný nějakou chybu, což je podle mě velké mínus našich adminů. Noví akademici/ admini zatím pořádně nevědí asi co si mohou nebo nemohou dovolit, aby na ně nebyla stížnost (viz. eSKo), když jim hráč napíše půjdeš na forko tak se tím strašně nechají vystresovat a pak oni sami dělají chyby a pořádně nesledují a nesoustředí se na hru. Přece jen musíme všichni uznat, že adminů na JBs je jako blech, ale málo aktivních a když už je admin aktivní, tak není moc schopný a naopak (když je schopný, tak není moc aktivní). Hráči si hlavně myslí, že dokážeme uklidnit celý server za 1 kolo a pak můžeme jít dál, to se prostě skoro nedá! I já vidím občas na serveru nějaké "děti" (občas i trochu přerostlé děti), které se snaží hádat za každou cenu, že to FK nebyl, ostatní hráči se s ním klidně 5 minut hádají, ale nic, přijde admin začne to řešit a najednou "Dostaneš další kolo VD"... tak co to je? Jsou i lidé, kteří jsou mladší či starší než admin a admin si před některými z nich dělá velmi těžce respekt a jako autoritu ho nebudou brát asi nikdy. Nejlepší by asi bylo s novým updatem (pokud nějaký bude) dát i daleko tvrdší tresty, jako byli dříve, dříve (konec roku 2011, začátek 2012) byl na serveru klid, protože hráči se báli, že dostanou tvrdý trest. Teď mu admin dá za FK 2 hodiny a hráč se mu ještě vysměje... "Nedostatek adminů" není jen v adminech, ale i ve vás, ve hráčích jako takových.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Admíni jsou aktivní od 14:00 do 22:00, ale od 22:00 se prudce zvyšuje porušování pravidel a admíni NIKDE, nebo jsou 3 admíni na jednom serveru. Chtělo by to lepší domluvu admínu, něco jako "Já jsem tady, ty běž tam protože tam nikdo není, a ty zase tam". Já sám mám chuť si podat přihlášku protože tu jsem hlavně v noci, ale myslím si že by mě už znova nevzali, neboť jsem byl již 2x admínem, a 2x jsem si nechal práva vzít (neměl jsem čas), ale to je od věci.
-
Xarz - Pokročilý
Xarz píše:od 22:00 se prudce zvyšuje porušování pravidel a admíni NIKDE
Cez leto mám kopu času, na PC bývam do pol druhej rána, stačí mi napísať, ja tam dôjdem
-
Hoover - Spamer
HooveR píše:Xarz píše:od 22:00 se prudce zvyšuje porušování pravidel a admíni NIKDE
Cez leto mám kopu času, na PC bývam do pol druhej rána, stačí mi napísať, ja tam dôjdem
+1 Som natom podobne, najdete ma na TS pripadne PM na webe alebo aj Steam, avšak ak chcete aby som Vás potvrdil treba sa ozvať - nie len pridať si ma !! Mám tu ďalších 150 žiadosti takže to nie je žiadna sranda.. Ozvať sa hocikedy pribehnem alebo pošlem niekoho kompetentneho.
-
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3