• Stránka 1 z 1
JB /dotaz
Mám dotaz když simon řekne děte na čáru před celama a potom řekne doplnujte skupinku blíže ke zbrojce... a já budu stát uplne v předu skupinky pudu přímo ke zbrojce tak by měli jít všichni zamnou protože simon neřekl ad doplníme na čáře
chápe te jak to myslim jen mě to tak zajímalo 

Servery JailBreak hraji již 10 let.
Nick in game: obr
-
obrkiller - Kazatelův učeň
Re: JB /dotaz
já vim ale řekl dete na čáru, a po chvíli doplnujte blíže ke zbrojce už neřekl že na čáře a pokud vim v pravidlech je napsané že nový příkaz simona ruší ten předchozí kdz k vyplnení toho nového musím porušit ten předchozí chápeš mě jen mě to tak zajímá
)
příklad: simon řekne máte zakázano skákat boxovat , potom řekne kdo boxne má výhodu tudíš porušil předchozí zákaz k vyplnení nového příkazu.
douam že si rozumíme o nic tady nejde nikoho nechci nahlásit ani tak jen mě to zajímá
) sem zvědavej 

příklad: simon řekne máte zakázano skákat boxovat , potom řekne kdo boxne má výhodu tudíš porušil předchozí zákaz k vyplnení nového příkazu.
douam že si rozumíme o nic tady nejde nikoho nechci nahlásit ani tak jen mě to zajímá

Servery JailBreak hraji již 10 let.
-
obrkiller - Kazatelův učeň
Re: JB /dotaz
Ten tvoj druhý post nečítam ani pretože sa zbytčne rozćulujem.
25. Príkaz Simona ruší zákaz, avšak len v prípade, že je nevyhnutné ku splnenie daného príkazu.
Neviem kde si prišiel nato, že príkaz ruší príkaz.
Dotazy nabudúce PM na webe. - MNE !
25. Príkaz Simona ruší zákaz, avšak len v prípade, že je nevyhnutné ku splnenie daného príkazu.
Neviem kde si prišiel nato, že príkaz ruší príkaz.

Dotazy nabudúce PM na webe. - MNE !
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1