• Stránka 1 z 1
DROP FPS
Ahoj, zase v poslední době, se mi strašně dropuje fps a z toho vyplývá, že se mi to lagne, na tu 1s az 2s.
Třeba s 200 fps na 80 a to je velký zlom. Někdy se mi to dropne na chvíli, ale teď už to někdy dělá, i až 5s.
Měl jsem už takový problém, tak jsem přeinstaloval windows a furt to dělalo.
Pomáhalo mi, když jsem použil CCleaner tak jsem to moc neřešil a bylo to v pohodě, teď už nepomáhá, ani to, takže se mi to lagne a to při hraní furienu, je celkem zlý, když lítám. Dřív mi to nedělalo, ale jak sem přešel na steam, tak asi po měsíci se vše změnilo a začalo se to lagovat...
Nějaký programy, jako na zvýšení fps ( FPS BOOSTER ), atd fakt nechci, nepomáhá to.
Díky za rady, Angel
Třeba s 200 fps na 80 a to je velký zlom. Někdy se mi to dropne na chvíli, ale teď už to někdy dělá, i až 5s.
Měl jsem už takový problém, tak jsem přeinstaloval windows a furt to dělalo.
Pomáhalo mi, když jsem použil CCleaner tak jsem to moc neřešil a bylo to v pohodě, teď už nepomáhá, ani to, takže se mi to lagne a to při hraní furienu, je celkem zlý, když lítám. Dřív mi to nedělalo, ale jak sem přešel na steam, tak asi po měsíci se vše změnilo a začalo se to lagovat...
Nějaký programy, jako na zvýšení fps ( FPS BOOSTER ), atd fakt nechci, nepomáhá to.
Díky za rady, Angel

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Re: DROP FPS
Keď si prešiel na steam tak si použil nejaké "fps príkazy" ?
Ak nie tak v prvom rade vypni v options - video "wait for verical sync" a "enable hd modelfs if availabe"
fps_max 300
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither "1"
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0
developer 1
Po jednom do konzole.
Ak si to spravil a dropujú fps tak v prvom rade odinštaluj ns (ak ho ešte máš) a skús prezrieť PC s antivirákom ak nepomáha Ccleaner.
Ak nie tak v prvom rade vypni v options - video "wait for verical sync" a "enable hd modelfs if availabe"
fps_max 300
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither "1"
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0
developer 1
Po jednom do konzole.
Ak si to spravil a dropujú fps tak v prvom rade odinštaluj ns (ak ho ešte máš) a skús prezrieť PC s antivirákom ak nepomáha Ccleaner.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: DROP FPS
Prohledal jsem si a našel jsem toto:
čau , urob steam fix:
1) Stiahneme si: http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4-2014-rar
2) Pôjdeme do: D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life a vymažeme zložku cstrike
3) Následne skopírujeme stiahnutú zložku cstrike do D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
4) Nereštartovať steam
5) Spustíme hru
(ano, písal si to ty
)
Tak zatím bez lagu, můžeš Lock, děkuju Ti
čau , urob steam fix:
1) Stiahneme si: http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4-2014-rar
2) Pôjdeme do: D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life a vymažeme zložku cstrike
3) Následne skopírujeme stiahnutú zložku cstrike do D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
4) Nereštartovať steam
5) Spustíme hru
(ano, písal si to ty

Tak zatím bez lagu, můžeš Lock, děkuju Ti

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1