Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Pohlad na (ne)dostatok Adminov

Celkem hlasů : 0

Re: (ne)dostatok Administratorov?

Příspěvekod Diesko » 28 črc 2014, 20:47

Xarz píše:Admíni jsou aktivní od 14:00 do 22:00, ale od 22:00 se prudce zvyšuje porušování pravidel a admíni NIKDE,

A mezi těma co dělají bordel si ty? :roll:
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

od Rumcajz » 28 črc 2014, 20:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Xarz » 29 črc 2014, 06:55

Diesko píše:A mezi těma co dělají bordel si ty? :roll:

Nějakou dobu jsem ten bordel dělal a vytvářel, ale už nějaký ten pátek hraji jak se hrát má 8-). Ale toho by jsi si všiml kdyby jsi byl pozorný. :roll:
Xarz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod iDeviLeKKK » 29 črc 2014, 08:27 VIP

Ono to je tak že JB3 je od 8:00 do 22:00 zahlcený fkillama mfkillama a pak od 22:00 JB4 zahlcený MFKs FKs a když tam nejsou admini hráč jako XxXBobXxX se bugnou k CT a je to.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod cLuO » 29 črc 2014, 20:51

Ahoj.
Na JB 3 je bordel od rána do večera. Když zavolám admina, tak tam je klid na 2-3 kola. Potom se admin odpojí a je tam zase bordel. Chosee je tam snad nejvíc, ale i přes to tam je občas bordel.
I don't love you, I'm sorry if you love me. Hittin' ID, you'll never find me.
cLuO
Amatér
Amatér

Příspěvekod l0wShine » 30 črc 2014, 00:07

cLuO píše:Ahoj.
Na JB 3 je bordel od rána do večera. Když zavolám admina, tak tam je klid na 2-3 kola. Potom se admin odpojí a je tam zase bordel. Chosee je tam snad nejvíc, ale i přes to tam je občas bordel.

Nelžeš tak trošičku? Choose je tam 24/7 takmer, schválne pozrite, bordel je vždy, avšak myslím že Choose je aktívny na JB3 najviac ako uvádzaš a problémy vždy rieši adekvátne a aktívne. Tak ako teda bordel od rána do večera, nerozumiem tomu. Bordel je vždy, ale naozaj je tam od rána do večera bez riešenia Administrátorov?

Tvrdíš mi teda, že nato Admini dlabú a nechavajú tam bordel?

- vysvetli mi to, prosím.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod StopFake » 30 črc 2014, 14:37

Vždy keď na jb3 dôjdem tak buď tam bordel nie je alebo je tam admin :D takže neviem či myslíš práve tu jb3 na GS (mám pocit že práve na jb3 chodia admini najviac).
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod Wobraz » 30 črc 2014, 14:57 VIP

Zdravím .. :) Já s těmi adminy nemám nějaké velké problémy, kdykoliv někoho zavolám na JB #4, tak dorazí (Dies, Falqo, Neznamy..atp.) Je jich opravdu více, dříve to byl i hodně DarkMouse.
Nejsem naštvaný, ale mrzí mě, že se "nejaktivnější" admini přesunuli na JB #7 (viz. DarkMouse), který byl na JB#4 opravdu jak doma :D.
Jinak, nikdo nikde nechybí, prostě jen záleží kdy a v kolik.
A od čeho jsou taky akademici, aby mohli také nahlašovat.:-)
Wobraz
Amatér
Amatér

Příspěvekod Diesko » 30 črc 2014, 16:03

Wobraz píše:Nejsem naštvaný, ale mrzí mě, že se "nejaktivnější" admini přesunuli na JB #7 (viz. DarkMouse), který byl na JB#4 opravdu jak doma :D.

Se divíš? Když i steamáci začnou dělat po serverech bordel, tak se ztrácí nálada tam dál hrát. Vždy poznají kdy tam admin příjde a tak vědí kdy přestat a sem si přesvědčený, že i NS píšou kdy tam je admin ...
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Xarz » 30 črc 2014, 16:25

Diesko píše: Se divíš? Když i steamáci začnou dělat po serverech bordel, tak se ztrácí nálada tam dál hrát. Vždy poznají kdy tam admin příjde a tak vědí kdy přestat

To je snad takový problém změnit status přátel z ONLINE na OFFLINE když se někde připojuješ "tajně" ?? 8-)
A navíc vy admíni máte server hlídat a né ho opouštět... Připadá mi to nějak takhle: "Oni mě tam nemají rádi, ví kdo jsem, a už mě to nebaví, jdu na jiný server ! už se tu neukážu :oops: !". Ale to je jenom můj pohled na vás co už nechodí tam kde začínaly.

e.Di-es: Když si dám OFFLINE, tak mě i tak vidí. Mě nebaví se spoléhat na to že mi někdo pošle demo nebo že se budu mučit na NS ;)
Xarz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Wobraz » 30 črc 2014, 19:29 VIP

Diesi, ono je to tak, že ty admini co tam hráli dříve, tak byli jedni z nejlepších na JB #4.
Teď samozřejmě už ti posílám někdy i dema a volám tě, protože to je někdy fakt hrůza..
Ale i tak, prostě aktivita tam je nic moc, potom co odešli ti nejaktivnější.
Wobraz
Amatér
Amatér

Příspěvekod AlinoLEk » 30 črc 2014, 19:41

Ide len o načasovanie, ale ako píše Dies ty čo majú Steam tak vidia že kedy príde admin a to je na prd.
» GameSites.cz
AlinoLEk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 30 črc 2014, 20:11

Nemyslím si že na jb3 chodia najčastiejšie síce je pravda že Chosee je tam furt ( dneska skoro vobec ) alebo taky Spirith poslednej dobe je furt na servery :D ale jak mile sa odpojí admin tak bug k ct, mfk fk nadavky :D

e.l0w ...od koho asi. :-))
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JimCarry » 31 črc 2014, 11:03 VIP

Shortyx3 píše:Nemyslím si že na jb3 chodia najčastiejšie síce je pravda že Chosee je tam furt ( dneska skoro vobec ) alebo taky Spirith poslednej dobe je furt na servery :D ale jak mile sa odpojí admin tak bug k ct, mfk fk nadavky :D

Súhlasím s Shortym.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod STeKo » 02 srp 2014, 08:20

V prvom rade vieme že admini nie sú stroje a že majú svoj voľný čas. Na druhej strane keď sa uchádzali o tento post vedome sa o trochu voľného času pripravili respektívne zaviazali že na to CSKo prídu. Každopádne CSKo je stále len hra a nič viac ako hra (či?) a musíme rešpektovať že nemôžu byť tam 25 hodín denne (24, ja viem). Jak nad tým zamýšľam tak kvôli tomu sa prijíma väčší počet adminov...

Ako vždy keď mám možnosť som sa rozpísal a to som sem chcel písať o niečom inom... Neviem ako inde, ale na serveri JB5 som maximálne spokojný čo sa týka aktivity, profesionálnosti, ochoty či proste ľudskej povahy adminov... Admini sú tam pomerne dosť dlho online, po odchode o pár chvíľok príde nový a takto to ide dookola. Aj za to si myslím že JB5 prekvitá do análov československej jailbreakovej histórie. :D

Ešte raz vďaka všetkým adminom čo aspoň jedným okom prídu okukať náš päťkový server :!: ;)
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Hoover » 02 srp 2014, 12:53 VIP

STeKo píše:Aj za to si myslím že JB5 prekvitá do análov československej jailbreakovej histórie. :D

Len aby pochopili význam toho čo si povedal :D Každopádne díky, že toto o mne hovoríš :) :P
Hoover
Spamer
Spamer

PředchozíDalší

Zpět na JailBreak Servery