• Stránka 1 z 1
Rady
- Poprosil bych vás o odpovědi na tyto otázky, většinou se týkají Furien módu, ale i ostatního.
1. (Furien) Téčka mají ty teleportovací granáty (či co to je), zajímá mě proč se občas neteleportuju, slyšel jsem že je to kvůli tomu, že když tam je Ctčko, tak mě to neteleportuje. Co je na tom pravdy ?
2. (Furien) Ještě k tomu granátu. Když se od teleportuju jsem automaticky na tom místě pak neviditelnej ? (Snad jsem ji položil správně a srozumitelně tu otázku.)
3. (Bindy) Zajímalo by mě jestli se dá nějak nastavit akce na více tlačítek než jen dvě. V klasickém nastavení můžu nastavit skok například na kolečko (dolů) a mezerník. Zajímá mě jestli se k těmhle dvěma dá nastavit ještě další klávesnice. Něco jako ve smyslu bind "space;mwheeldown;mwheelup" "+space" (Nejsem si jistý jestli to tak nějak má vypadat.). POkud se to dá, tak jakej je to přesněji bind prosím ?
4. (Csko) Občas vidím jak někdo sekne nožem, ale přitom s ním jakože nesekne. Občas se to stane i mě, nevíte co to je ? Vypadá to jako nějake rychlo seknutí (Není to nic jakože chyba, jen zvědavost) a to samý u MP5 občas vidím, že někdo přebíjí a jakože nějak začne dřív střílet.
5. (Csko) S tím souvisí ještě jedna otázka a to ohledně M4A1.. Slyšel jsem že je jedno když si nasadíte tlumič a kliknete "Q" (Takový to přepnutí na předchozí zbraň) a uděláte to rychle, že to je úplně jedno a nevystřelíte rychleji. Jak to tedy je ?
6. (Csko) Je možný že rozlišení a kvalita videa (OpenGL,D3D,Software..), nějakým způsobem omezuje rychlost pohledu či tak něco? Na tohle jsem přišel na JB.. při reakcích. Já vidim, že jsem skoči ldŘív a on vidí že jako druhej, s tím že měl jiné rozlišení atd. Je to taky možné ?
Je toho hodně já vím.. Ale řekl bych že jsem to napsal celkem hezky a byl bych rád za dobré rady. Poprosil bych aby nikdo kdo to mu tolik nerozumí zbytečně nepsal. ALe budu rád za všechny odpovědi. Předem moc děkuju. Uni

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Re: Rady
1. Nejspíše je to příčina takového menšího bugu 
2. Ano, jsi, ale hráči tě většinou zabijí, protože vidí, jak ten granát letí a kde přistane.
3. Máš na mysli bind na wallhang? Pokud ano, tak ten ti můžu napsat a dáš si ho na 1 klávesu.

2. Ano, jsi, ale hráči tě většinou zabijí, protože vidí, jak ten granát letí a kde přistane.
3. Máš na mysli bind na wallhang? Pokud ano, tak ten ti můžu napsat a dáš si ho na 1 klávesu.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Dobře
1. Vyřešeno
2. Vyřešeno
3. Dostal jsem bind ale nevím jestli pořad jdou 3 funkce na jednu akci.
4. Jistěji ?
5. Jistěji ?
1. Vyřešeno
2. Vyřešeno
3. Dostal jsem bind ale nevím jestli pořad jdou 3 funkce na jednu akci.

4. Jistěji ?

5. Jistěji ?

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Minule sa to tu riešilo, že niekomu nešiel bind na skok. Rada bola že či ho nemá na viac ako 2och tlačítkach.
Keď tak tak skús postupne. Najskôr na space, potom na kolečko hore a potom na dole.
Keď si väzeň tak to dosť zkresluje. Vyzerá to že si skočil prvý ale nie. Je to tak len z tvojho pohladu. CT to vidia trošku inak. Čiže riešiť reakcie z pohladu TT je blbosť
Keď tak tak skús postupne. Najskôr na space, potom na kolečko hore a potom na dole.
Keď si väzeň tak to dosť zkresluje. Vyzerá to že si skočil prvý ale nie. Je to tak len z tvojho pohladu. CT to vidia trošku inak. Čiže riešiť reakcie z pohladu TT je blbosť

-
WARNING - Mistr
3. Jakejkoli příkaz si můžeš nastavit na kolik jen chceš kláves, ale musíš je zadat postupně. bind f +jump; bind space +jump; bind shift +jump
4. Nejspíš se jen nespustí animace, určitě tak nikdo nesekne rychlejš.
5. MikosS to naspal přesně.
6. Ne. Spíš to souvisí s rychlostí internetu (odesílání, přijímání dat) a navíc z pohledu 1. osoby to moc dobře vidět stejně nejde.
4. Nejspíš se jen nespustí animace, určitě tak nikdo nesekne rychlejš.
5. MikosS to naspal přesně.
6. Ne. Spíš to souvisí s rychlostí internetu (odesílání, přijímání dat) a navíc z pohledu 1. osoby to moc dobře vidět stejně nejde.

-
kuk - Mistr
• Stránka 1 z 1