• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Adios PENIZE a Furien Body
I kdyby tu byla banka tak ti po změně SID/ID zmizí peníze .. díky tomu že tento portál je jeden z těch co banku nemají a je to o hodně lepší ..
A k tomu problému .. mě se taky ztratily peníze a mám STEAM ale bugy se stávají pořád a všude ..
Na tom nic nezměníš ani vedení ..
A k tomu problému .. mě se taky ztratily peníze a mám STEAM ale bugy se stávají pořád a všude ..
Na tom nic nezměníš ani vedení ..
-
BEHIND - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Chápu, všichni ví, že se to buguje, ale proč doprkýnka nevrátí ty body zpět když má někdo důkazy ? Nebo tady admini kašlou na hráče, hlavně že si koupili evip ? Tipuju že mi tady někdo napíše : Je to nefer vůči ostatním. A co je nefér vůči ostatním ? ostatní třeba neměli důkaz. Nefér je max. to, že některým hráčům se to ještě nestalo a nebo si umí bugovat peníze.
Angel chci tě vidět až ti to všechno zmizí jestli budeš tak lhostejný

-
FilioTheKiller - Kolemjdoucí
FilioTheKiller píše:Chápu, všichni ví, že se to buguje, ale proč doprkýnka nevrátí ty body zpět když má někdo důkazy ? Nebo tady admini kašlou na hráče, hlavně že si koupili evip ? Tipuju že mi tady někdo napíše : Je to nefer vůči ostatním. A co je nefér vůči ostatním ? ostatní třeba neměli důkaz. Nefér je max. to, že některým hráčům se to ještě nestalo a nebo si umí bugovat peníze.
něco jako důkaz neexistuje. ukaž způsob jak se dají peníze bugnout
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
FilioTheKiller píše:Chápu, všichni ví, že se to buguje, ale proč doprkýnka nevrátí ty body zpět když má někdo důkazy ? Nebo tady admini kašlou na hráče, hlavně že si koupili evip ? Tipuju že mi tady někdo napíše : Je to nefer vůči ostatním. A co je nefér vůči ostatním ? ostatní třeba neměli důkaz. Nefér je max. to, že některým hráčům se to ještě nestalo a nebo si umí bugovat peníze.
Taky se mi to stávalo, když jsem hrával na NS.
Doporučuj, kup si steam. Prosím lock..
Dwandy, přeci jsi to opravil a nějak už se to nedá, jsou jen flámy

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Bože si budu kupovat steam abych se mi nebugovaly nějáké peníze když nejste schopni to opravit a dá se říct, že kašlete na ty kterým to zmizlo. Nedávejte ještě ten váš LOCK chci vidět reakci noblemara
-
FilioTheKiller píše:Bože si budu kupovat steam abych se mi nebugovaly nějáké peníze když nejste schopni to opravit a dá se říct, že kašlete na ty kterým to zmizlo. Nedávejte ještě ten váš LOCK chci vidět reakci noblemara
nedovedeš pochopit, že nonsteam hráčům to zmizet může kdykoli protože nemají svoje ID ?
-
Dwandy píše:FilioTheKiller píše:Bože si budu kupovat steam abych se mi nebugovaly nějáké peníze když nejste schopni to opravit a dá se říct, že kašlete na ty kterým to zmizlo. Nedávejte ještě ten váš LOCK chci vidět reakci noblemara
nedovedeš pochopit, že nonsteam hráčům to zmizet může kdykoli protože nemají svoje ID ?
Asi nedovede..
PS: A co s tím udělá Noblemar? Myslím, že Ti napíše přesně to, co už tu je napsané.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Jojo jen do mě ! Jo už jsem projel forum chápu že na to serete a všem píšete ať si koupím steam
A když se to někomu stane přes steam tak ignorace. No comment

-
FilioTheKiller píše:Jojo jen do mě ! Jo už jsem projel forum chápu že na to serete a všem píšete ať si koupím steamA když se to někomu stane přes steam tak ignorace. No comment
ok, LOCK
-
• Stránka 2 z 2 • 1, 2