PC slúchadlá do 30 euro

Příspěvekod StopFake » 02 srp 2014, 18:27

Dobrý večer jak vypovedá názov topicu hľadám herné PC slúchadlá najlepšie do 30 euro. Na hranie cs 1.6 a ostatných hier ale tiež dobré na poslúchanie hudby. Ďakujem za všetky rady najlepšie aby to bolo z alzi alebo datartu.

Ešte by ma zaujímal váš názor na tieto slúchadlá http://www.alza.sk/connect-it-sniper-he ... 470116.htm .
StopFake
Spamer
Spamer

PC slúchadlá do 30 euro

od Rumcajz » 02 srp 2014, 18:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PC slúchadlá do 30 euro

Příspěvekod esko » 06 srp 2014, 19:57 VIP

Hoj, nevim kolik je přesně 30e, ale doporučuju GX Gaming Cavimanus sice mě po 4 měsících začíná praskat kůže (na těch sluchátkách :D), ale to není nic hroznýho. S mikrofonem nepočítej nechápu jak je to možný, ale stěžujou si že mám ozvěnu.. Po zvuku kvalitní.. Na filmy a hry se hodí, ale pokud jsi hudební profík tak tě zklamou basy. Vibrace je sice trochu doženou, ale fakt to není ono... K filmům - fakt s temito sluchátkama mám jedny z nejlepších zážitků z filmu, vibrace tě do něj položej a fakt si to s nimi užívám :D. Jestli mě pošleš do háje tak mě naštveš - psal jsem to dlouho :D
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
esko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod StopFake » 06 srp 2014, 22:36

eSKoCzech píše:Hoj, nevim kolik je přesně 30e, ale doporučuju GX Gaming Cavimanus sice mě po 4 měsících začíná praskat kůže (na těch sluchátkách :D), ale to není nic hroznýho. S mikrofonem nepočítej nechápu jak je to možný, ale stěžujou si že mám ozvěnu.. Po zvuku kvalitní.. Na filmy a hry se hodí, ale pokud jsi hudební profík tak tě zklamou basy. Vibrace je sice trochu doženou, ale fakt to není ono... K filmům - fakt s temito sluchátkama mám jedny z nejlepších zážitků z filmu, vibrace tě do něj položej a fakt si to s nimi užívám :D. Jestli mě pošleš do háje tak mě naštveš - psal jsem to dlouho :D

Dnes mi došli tie sluchátka na ktoré som dal link. Veľmi dobré sluchátka.
+zvuk
+mikrofon
+svietia ( :D )
+velké (aspoň pre mňa + mám veľkú hlavu)
+ panel

- je len to že si ich niekedy musím na hlave napraviť (dať do inej polohy aby ma nebolela hlava)
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod R4gn4r0K » 07 srp 2014, 09:56

ok, sluchadla mas, takze LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Vyriešené topicy