• Stránka 1 z 1
Furien3 Zmizení Money.
Čaute ludia Zdraví vás Mentolačík. včera večer o 23:49 mi zmizeli všecky money zo serveru Furien3 připojím sa večer že si chvilku zahrám bum a zrazu mam len 10 money mal som 11k šetřil sem je ako blázen... Tak bych prosil o navrácení money Za kladnou Odpověd předem Ďekuji 

-
Mentolacik - Kolemjdoucí
Furien3 Zmizení Money.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien3 Zmizení Money.
Pod tebou je několik topiců s tímto tématem, tak si je přečti 

CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Aha takže sem bez navracení money co ?:D 

-
Mentolacik - Kolemjdoucí
Ahoj,
podle mě bude nejlepší, když si fakt ten steam CS koupíš. Hraju tu nějaký ten pátek a ještě se mi to ani jednou nestalo. Money se ti ukládají na steam id, kdež to na valve id se to taky ukládá, ale je tam větší percentuální šance, že o ty peníze příjdeš. Kdyby jsi pak chtěl poradit, tak víš, kde mě máš hledat :).
podle mě bude nejlepší, když si fakt ten steam CS koupíš. Hraju tu nějaký ten pátek a ještě se mi to ani jednou nestalo. Money se ti ukládají na steam id, kdež to na valve id se to taky ukládá, ale je tam větší percentuální šance, že o ty peníze příjdeš. Kdyby jsi pak chtěl poradit, tak víš, kde mě máš hledat :).
-
Hoolder - Spamer
Takže toto znamená že tie Money nedostanu z5 ? a důkazy mám za 1: celý server potvrdí i někteří admini
za2: to nekonečně dlouho psalo do Chatu Hráč : BiTcH PlEaSe! MenTolacik!:) Má nejvíce peněz 11150 chceš mít více Kup si vip .... takže tady to je 

-
Mentolacik - Kolemjdoucí
Čauko pokuď si NS ID se ti mohlo změnit jak psal Dwandy pokuď máš Steam a taky ti to zmizlo musel si nějak ty ten bug zapříčinit, protože mě se to ještě vůbec nestalo.
P.S. To, že píše do chatu kdo má nejvíce peněz to neznamená, že to je důkaz tvůj nick může mít kdokoliv.
Lock
P.S. To, že píše do chatu kdo má nejvíce peněz to neznamená, že to je důkaz tvůj nick může mít kdokoliv.
Lock
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1