• Stránka 1 z 1
Stráta
Ahoj, ide o stratu peňazí. Už sa mi to stalo po 2 krát, mal som 2000 penez, a mám iba 300, neviem ako sa to stalo, či sa bugli alebo ako, ale už aj minule sa mi to stalo a neviem si rady. Potrebujem pomoc... Stalo sa to dneska, na Furien3.
S pozdravom ShoTFaIL
S pozdravom ShoTFaIL

-
sas123 - Kolemjdoucí
Re: Stráta
Předpokládám že máš nonsteam CS. Jde o tvůj bug a o to, že se ti změnila SID, tudíž i všechny levely/peníze/itemy a bůh ví co ještě. Doporučení - koupit si steam a už takovéto problémy řešit nebudeš.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Karmik steam nepomôže, ja mám steam a stalo sa mi to tiež ale neriešim to, našetrím znova.
Ale myslím, že na steame sa to deje o dosť menej krát. 

https://www.youtube.com/channel/UCYWxCX2y1Ae0pwdiekeWyog mrkni;)
-
SemNapisteNick - Amatér
SemNapisteNick píše:Karmik steam nepomôže, ja mám steam a stalo sa mi to tiež ale neriešim to, našetrím znova.Ale myslím, že na steame sa to deje o dosť menej krát.
To nieje pravda, ak máš steam, tak sa ti herné ID nezmení (lebo to tvoje je jedinečné) ..

-
Sherifko - Pokročilý
Zdravím,
Jedině odsouhlasím to, že při STEAMu je menší pravděpodobnost, že ti zmizí peníze. Nebo se také může stát, že sis zkoušel bugovat peníze a proto zmizeli.
Závěr- Pokud si NS, tak si pořiď STEAM.
Jedině odsouhlasím to, že při STEAMu je menší pravděpodobnost, že ti zmizí peníze. Nebo se také může stát, že sis zkoušel bugovat peníze a proto zmizeli.

Závěr- Pokud si NS, tak si pořiď STEAM.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
Taky se mi to dnes stalo a mám steam, počkej do druhého dne a uvidíš.
Nezáleží na tom, s čím si přišel, ale s čím odcházíš.
-
KouricEk - Amatér
sas123 píše:Som Steamer
Ahoj,
je možné, že se ti nenačetlo steam id, někdy se to stane. Jestli problém bude přetrvávat po 24 hodinách co se to stalo, tak zřejmě money už neuvidíš. Mě osobně se to ještě na steamu nikdy nestalo, že bych přišel o money.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1