• Stránka 1 z 1
TS3-update !
Ahoj lidi,
Chtěl bych vás požádat o pomoct..
Mám Win. XP, a aybch se na TSku napojil na náš server napíše mi to že potřebuju update, ale když se snažím udělat update jede mi to, stahuje mi to 0/kbs..prostě se mi to nehejbe...
když stáhnu Tsko na té verzi kterou potřebuji na napojení na GS, tak mi nejde spustit Tsko a píše mi to error ...
takže si nevím rady jak na to :/ Když tak sem dodám SS.
Díky a doufám že sou tu šikovní kluci co mi helpnou
:3
Díky moc -WIcked
Chtěl bych vás požádat o pomoct..
Mám Win. XP, a aybch se na TSku napojil na náš server napíše mi to že potřebuju update, ale když se snažím udělat update jede mi to, stahuje mi to 0/kbs..prostě se mi to nehejbe...
když stáhnu Tsko na té verzi kterou potřebuji na napojení na GS, tak mi nejde spustit Tsko a píše mi to error ...
takže si nevím rady jak na to :/ Když tak sem dodám SS.
Díky a doufám že sou tu šikovní kluci co mi helpnou

Díky moc -WIcked
-
Wicked - Kolemjdoucí
TS3-update !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TS3-update !
Doporučuji nainstalovat nejnovější frameworky, popř. zálohovat si token, aby ti zůstaly práva, odinstalovat, nainstalovat znovu.
-
Hoolder - Spamer
Jo všiml jsem si špatně jsem zajel na forku.. omlouvám se :/
No já právě nechci aby mi to narušilo chod počítače nebo osobních souborů,dokumentu atd. :/
No já právě nechci aby mi to narušilo chod počítače nebo osobních souborů,dokumentu atd. :/
-
Wicked - Kolemjdoucí
Wicked píše:Jo všiml jsem si špatně jsem zajel na forku.. omlouvám se :/
Toho se bát nemusíš, stačí, jak si zálohuješ token, zůstanou ti práva a osobních dokumentů či jiných složek se to ani nedotkne.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1