• Stránka 1 z 1
BINDOVANIE
chcel by som sa opytat ked mam originalne zakupenu hru tak kde si to mam nabindovat do akej zlozky ... prosim presny rozpis ... Dakujem ...
-
Dajo1 - Amatér
BINDOVANIE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BINDOVANIE
Ahoj,
soubor config.cfg se nachází defaultně v Tento počítač, Mistní disk C:, Program files - někdy v program files (x86) dále SteamLibrary\SteamApps\common\Half-Life\cstrike
tam najdeš tento soubor. Můžeš také bindovat normálně ze hry, ale je lepší, když si cfg upravuješ přes cestu, kterou jsem ti tu popsal.
soubor config.cfg se nachází defaultně v Tento počítač, Mistní disk C:, Program files - někdy v program files (x86) dále SteamLibrary\SteamApps\common\Half-Life\cstrike
tam najdeš tento soubor. Můžeš také bindovat normálně ze hry, ale je lepší, když si cfg upravuješ přes cestu, kterou jsem ti tu popsal.
-
Hoolder - Spamer
Ahoj, pokud chceš něco nabindovat,tak si otevři consoli a tam napiš bind "písmeno" "co chceš nabindovat"
Pokud jsem to správně pochopil co chceš a pokud to chceš nabindovat ještě jiným způsobem, tak si najdi jak psal Hoolder a tam napíšeš např. bind "x" "say Ahoj" Ale upozorňuji,pokud to chceš bindovat do toho, musíš ten předešlý bind který je na to písmeno smazat. Pokud to chceš zadat do console,tak se ti to písmenko automaticky přebinduje.
Pokud by si chtěl pomoc,jak něco nabindovat, stačí napsat sem nebo mě do PM a já ti poradím,pokud to budu vědět.
Pokud jsem to správně pochopil co chceš a pokud to chceš nabindovat ještě jiným způsobem, tak si najdi jak psal Hoolder a tam napíšeš např. bind "x" "say Ahoj" Ale upozorňuji,pokud to chceš bindovat do toho, musíš ten předešlý bind který je na to písmeno smazat. Pokud to chceš zadat do console,tak se ti to písmenko automaticky přebinduje.
Pokud by si chtěl pomoc,jak něco nabindovat, stačí napsat sem nebo mě do PM a já ti poradím,pokud to budu vědět.
-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
Ahoj, nejrychlejší je to přes konzoli a stačí napsat jen pár znaků 
Bind "p" " say /rs" Je to velice jednoduché
Only back style :3

Bind "p" " say /rs" Je to velice jednoduché

Only back style :3
Nezáleží na tom, s čím si přišel, ale s čím odcházíš.
-
KouricEk - Amatér
Ahoj,
jak to tedy vypadá, vyřešil jsi ten problém?
jak to tedy vypadá, vyřešil jsi ten problém?
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1