• Stránka 1 z 1
Novej ntb
Tož chlapci, moje stará HP mašinka mě zvukama které po 5 letech vydává donutila k rozhodnutí, že je potřeba ji vyměnit. Limit kolem 22 tisíc bez DPH. Samozřejmě nejvhodnější na doplnění swagu by byl Macbook Pr0, jenže bych občas rád podrtil i GOčko, které moje HP mašinka jaksi nedává. Takže 2 otázky:
1. Jak moc mi půjde na tom operačním systému od applu hrát 1.6 a GOčko? Předpokládám, že je tam potřeba nějak simulovat windows
2.Pokud je odpověd na první otázku špatně nebo vůbec, co si mám pořídit?
Dík
1. Jak moc mi půjde na tom operačním systému od applu hrát 1.6 a GOčko? Předpokládám, že je tam potřeba nějak simulovat windows
2.Pokud je odpověd na první otázku špatně nebo vůbec, co si mám pořídit?
Dík

Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
Re: Novej ntb
změna plánu: k ntb jsem přišel jak slepej k houslím jinde, takže nový zadání. Chci herní PCčko, jenom skřín, kolem 15 bez DPH, který si koupím a bude fungovat=žádný kupování po komponentech. Kdo mi nějaký pěkný poradí, bude vítěz a majitel mého neskonalého vděku.
Garrett
AIM STAR
AIM STAR
-
eryteemo - Zkušený
• Stránka 1 z 1