• Stránka 1 z 2 • 1, 2
NEMESIS
Dobrý deň,
Chcel by som navrhnúť aby sa do updatu znovu zaviedlo ,že keď bude daný počet Terminátorov a Hannibalov tak jeden zo zm bude Nemesis.. Ale s tým rozdieľom ,že by Nemesis spôsoboval damage len Terminátorom a Hannibalov. Aby nemusili trpieť hráč ktorý namajú Terminátora a Hannibala.. Povedzme si na rovinu v minulom mode keď bol Nemesis tak vždy išiel po NoVip hráčov a tých ktorých nemali T a H.. Takto by aspoň Nemesis plnil funkciu prečo bol vlastne vyvolaní aby zničil T a H..
Ďakujem za pozornosť?!
Chcel by som navrhnúť aby sa do updatu znovu zaviedlo ,že keď bude daný počet Terminátorov a Hannibalov tak jeden zo zm bude Nemesis.. Ale s tým rozdieľom ,že by Nemesis spôsoboval damage len Terminátorom a Hannibalov. Aby nemusili trpieť hráč ktorý namajú Terminátora a Hannibala.. Povedzme si na rovinu v minulom mode keď bol Nemesis tak vždy išiel po NoVip hráčov a tých ktorých nemali T a H.. Takto by aspoň Nemesis plnil funkciu prečo bol vlastne vyvolaní aby zničil T a H..
Ďakujem za pozornosť?!
-
N3mO - Mistr
Re: NEMESIS
Podle mně zbytečné.. Pokud umíš hrát za normální zombie tak úplně v klidu terminátory porazíš
Stačí u toho trochu přemýšlet. Je sice pravda že když jich tam je na spawnu třeba dám příklad 8 tak je to těžké, ale vždycky je tam způsob jak je oddělat
Kdysi normální zombie neměli vůbec žádnou šanci a teď když je tam frost a smoker tak ta šance tam je. 

-
AshCentaur - Amatér
vôbec to neni zbytočné. tento mod tu bol a netuším, prečo sa odstránil s novým updatom, nechal by som ho v takej podobe, v akej bol predtým, čiže nemesis zabíja všetkých, nie len termošov. hodím o tom reč s dw.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Bude to zase přesila pro zm, jelikož nemesis zabije normálního člověka na ránu a to se většině líbit nebude..
podle mně by se to zpátky dávat nemělo ale to já nerozhoduju

-
AshCentaur - Amatér
AshCentaur: Aj keby by to bola presila zm tak čo? Vždy čo tu čítam a dokonca som to aj ja niekoľko krát napísal tému kde som sa pokúšal zvýhodnit ľudí. Tak prečo tú hru nestažiť aj ľudom.. Aspoň by sa úkazalo kdo je skill.. a kdo je enem lamka ktorá by nedala bez terma a Sg nič.
-
N3mO - Mistr
Já bych bral také v potaz to, na kterých zm serverch je to vhodné a na kterých ne. Přesněji řečeno, jinak je silný night a jinak je silný chronic. Na chronicu by tento mod byl celkem platný, protože je server většinou full a nejvíce narvaný VIP hráči.
Ovšem pro nighty a darkness by tato změna nebyla k lepšímu. Síly zm by se ještě více zvedly a vzledem k menšímu počtu hráčů by CT neměla šanci. Myslím, že teď tam jsou síly vyrovnané, narozdíl od chronicu (nevím jak blood).
Ovšem pro nighty a darkness by tato změna nebyla k lepšímu. Síly zm by se ještě více zvedly a vzledem k menšímu počtu hráčů by CT neměla šanci. Myslím, že teď tam jsou síly vyrovnané, narozdíl od chronicu (nevím jak blood).
eXi^
-
MuffiN - Pokročilý
Darkness a evolution frčia na starom mode, tých sa doteraz netýkal žiadny update, takže tam by sa to nedávalo. plné bývajú aj nighty a blood, mini tiež, možno nie tak nonstop, ako chronic, ale čo je to hore dole 5 hráčov. btw, čím menší počet počet hráčov, tým aj logicky nebude tak vela terminátorov.
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Momentálně je to hodně o tom, že je spousta hráčů na dovolené apod. ale i tak bych řekl, že night nebýva tak silný jak chronic. Tam je zaručena nepřetržitá návštěvnost, ale u ostatních ne. Darkness jede na novém modu a vzhledem k návštěvnosti by zrovna tam byl efekt na škodu než k užitku.
Já si myslím, že by tohle bylo v neprospěch serverů, výjma chronicu, (bloodu).
Já si myslím, že by tohle bylo v neprospěch serverů, výjma chronicu, (bloodu).
eXi^
-
MuffiN - Pokročilý
bolo to tu predtým a fungovalo to dobre, nechápem, prečo sa stále dívaš na darknes a evolution, tie servery sú uplne mimo, za celý den tam príde 10 ludí z toho je 5 botov, tomu serveru už neuškodí absolútne nič ( to už trvá pekné mesiace, ak nie roky ). dokonca je v úvahe ho zrušit. Neboj, ja viem prečo tvrdím to čo tvrdím ( rokmi overené ).
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Možno je sila Chronicu väčšia ale ber v potas ,že ne vždy tam sú tie najväčšie skilli v rovnakom čase..A ako hovoríš že by Night bole len pre škodu a hraje tam tak málo hráčov. Tak by sa možno 6 Termov ani nenazberalo.. A keby náhodou áno tak určite by tam už bolo dosť hráčov na to aby sa dalo prežiť aj s Nemesisom.. Poznám hráčov ktorý dokážu zdrnúť aj jump Firstovi.. Tak nevidím problém prečo by to nemohlo byť aj na serveroch kde nie je toľko hráčov..
-
N3mO - Mistr
Nikomu nechci jeho názor vyvracet, pouze jsem napsal to, co si o tom myslím já. Myslím, že by se měli brát v potaz všechny názory a je na vedení, jak se k tomuto návrhu postaví. O evo jsem nemluvil vůbec, tam to chápu vzhledem k jinému "módu".
Night je můj prioritní server a myslím si, že by mu to uškodilo. Znám tam lidi, vím jaká je tam situace a z toho pramení můj názor.
Night je můj prioritní server a myslím si, že by mu to uškodilo. Znám tam lidi, vím jaká je tam situace a z toho pramení můj názor.
eXi^
-
MuffiN - Pokročilý
Podle mě by se to hodilo. Na chronicu je většinou 8 termu 2-3 hanibalové a to se pak nedá. Mohlo by se to nahodit zpátky.
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
-
jmenoneni - Zkušený
Pri kazde porade napominam o tomto mode , snad se nahodi 

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
Podľa mňa je to zbytočné,HL zombie stačí je silný natoľko aby porazil všetkých samozrejme ak dotyčný hráč vie hrať.Teraz netreba ani HL stačí Frost a pár Crabov a hannibala dajú na pár crit rán 

Robíš v živote naozaj to čo ťa baví ?!
CS ALL ZOMBIE *29.9.2014 *The Legend
LOL Support *29.11.2014
-
dev1lko - Zkušený
Nechal bych to tak jak to je, je to vyrovnané na obou stranách. Nemesis by to akorát zkazil a pak by si lidi stěžovali na to že je tam.. Už teď tady lidi píšou furt jak jím vadí frost a smoker a myslím že nemesis by tomu moc neprospěl
A jak napsal dev1lko, ten kdo to umí hrát tak s firstem nákazu v pohodě udělá 

-
AshCentaur - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2