• Stránka 1 z 1
Problém
Dobrý den, nainstaloval jsem CS z gamesites jak jsem mi to stáhlo otevřel jsem to a tam jsem dal instalovat. Po nainstalování jsem dal Spustit hru a pak jsem dal Hrát. Když jsem kliknul na slovíčko Hrát tak se mi tam zase objevilo menu stěmi 3 hry a CS nenajelo. A když jsi stáhnu to CS tak nemůžu najít složku cstrike. Není to tím že tam nikde ta složka není?
Děkuji
Děkuji
-
adusino - Zkušený
Re: Problém
Zdravím,
Cestu, kam se ti hra nainstaluje sis mohl nastavit ty sám. Většinou to bývá C:\Users\UŽIVATEL\GSplay\csko.
Zkus se po ní kouknout.
Cestu, kam se ti hra nainstaluje sis mohl nastavit ty sám. Většinou to bývá C:\Users\UŽIVATEL\GSplay\csko.
Zkus se po ní kouknout.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
C:\Program Files\Counter-Strike 1.6 Non-Steam 

-
superidi - Amatér
Ahoj,
rady již máš výše, pokud jsi stejně tu složku nenašel a máš windows 7 nebo 8, stačí zmáčknout start a napsat tam cstrike. U Windows 7 ti to najde hned, u windows 8 musíš změnit vyhledávání na soubory.
rady již máš výše, pokud jsi stejně tu složku nenašel a máš windows 7 nebo 8, stačí zmáčknout start a napsat tam cstrike. U Windows 7 ti to najde hned, u windows 8 musíš změnit vyhledávání na soubory.
-
Hoolder - Spamer
Děkuji to už jsem našel ale pořád mi dělá to že když rozkliknu CS tak se mi objeví to kolečko že to najíždí a po půl sekundě ani ne to už nenajíždí a nic nevyjede 

-
adusino - Zkušený
adusino píše:Děkuji to už jsem našel ale pořád mi dělá to že když rozkliknu CS tak se mi objeví to kolečko že to najíždí a po půl sekundě ani ne to už nenajíždí a nic nevyjede
Doporučuji koupit originál Cs1.6
-
byLife - CS2 Admin
LifeStyler? Mám to koupit přes SmsKey?
-
adusino - Zkušený
• Stránka 1 z 1