• Stránka 1 z 1
Statické modely
Caute,
nemate prosim niekto link na take modely, ze aby sa zbran proste nehybala ani ked strielam? Nejde mi o to, ze to bude strielat do jedneho miesta, iba o ten efekt aby sa ta zbran proste netrasla.
inac ked dam prikaz "cl_himodels 0" tak ake zmeny to spravi?
nemate prosim niekto link na take modely, ze aby sa zbran proste nehybala ani ked strielam? Nejde mi o to, ze to bude strielat do jedneho miesta, iba o ten efekt aby sa ta zbran proste netrasla.
inac ked dam prikaz "cl_himodels 0" tak ake zmeny to spravi?
-
Conder - Kolemjdoucí
Statické modely
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Statické modely
Ahoj,
existují určitě nějaké configy, které ti sníží právě to "kopání" zbraně, např. AK47. Takhle obecně je to nemožné, modely, etc. na toto neexistují, možná že ano. Existuje norecoil, který ti kopat nebude, ale je to vlastně cheat, který se trestá stejně jako wallhack a aimbot.
Přikaz cl_himodels 0 ti sníží detailní modely - například na Jailbreaku se ti budou vězni a ct ukazovat jako normální teroristi a ct.
existují určitě nějaké configy, které ti sníží právě to "kopání" zbraně, např. AK47. Takhle obecně je to nemožné, modely, etc. na toto neexistují, možná že ano. Existuje norecoil, který ti kopat nebude, ale je to vlastně cheat, který se trestá stejně jako wallhack a aimbot.
Přikaz cl_himodels 0 ti sníží detailní modely - například na Jailbreaku se ti budou vězni a ct ukazovat jako normální teroristi a ct.
-
Hoolder - Spamer
trošku jsem tě nepochopil. ale pokud myslíš takové modely co třeba při přehozu neukazují animaci.. tak to jsou HLTV modely.. zkus si to napsat do google.. popřípadně se omlouvám že jsem to špatně pochopil.

-
Ven0m - Profesionál
Ven0m píše:trošku jsem tě nepochopil. ale pokud myslíš takové modely co třeba při přehozu neukazují animaci.. tak to jsou HLTV modely.. zkus si to napsat do google.. popřípadně se omlouvám že jsem to špatně pochopil.
On nemyslí přehoz zbraně,ale že jestli by nešlo nějak udělat,aby mu např. u akáčka při střílení nehazelo zbraň nahoru.
-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
Zdravím,
To co chceš je pouze dostupné jako cheat.
Lock.
To co chceš je pouze dostupné jako cheat.
Lock.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1