• Stránka 1 z 1
Re: Koupit CS
Ahoj,tak já nevím,jak to mají za systém,ale párkrát jsem se setkal s lidmi,kteří říkali,že je okradli.Já jsem si to tedy zkusil objednat,nic mi sice nedošlo,ale když jsem jim napsal,tak mi to přeposlali znovu a dokonce jsem měl štestí,že jsem dostal + 7 her zdarma
(samé kraviny,ale to je jedno)
Ale stejně bych pro příště radši pořídil někde pay safe kartu a nebo bych řekl rodičům,aby mi to koupili na steamu,protože tam si můžeš být jistý,že tě nikdo neokradne.

Ale stejně bych pro příště radši pořídil někde pay safe kartu a nebo bych řekl rodičům,aby mi to koupili na steamu,protože tam si můžeš být jistý,že tě nikdo neokradne.

-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
smskey zde jsem kupoval Csko já
ale podle mě je nejvýhodnější kupovat hry rovnou ze Steamu
ale podle mě je nejvýhodnější kupovat hry rovnou ze Steamu

-
Evo96 - Zkušený
Musím mít Steam koupený abych si mohl koupit CS??
-
adusino - Zkušený
adusino píše:Musím mít Steam koupený abych si mohl koupit CS??
Steam se nekupuje

-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
Nevím no, já jsem ho koupil přes Paysafe, ale tak přes SMS je to lehčí, nikam nemusíš chodit ....
-
byLife - CS2 Admin
Čus nn steam si stáhneš zadarmo někde na netu pak si vytvoříš účet, a následně si už na svem ùčtu dokoupíš libovolne hry 

-
krChN4 - Drbna
Lifestyler píše:Nevím no, já jsem ho koupil přes Paysafe, ale tak přes SMS je to lehčí, nikam nemusíš chodit ....
Pokud to kupuješ přes steam,tak taky nikam nemusíš chodit

-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
Ahoj,
odpovědi již byly zmíněny výše. Steam můžeš koupit několika metodami. Jak přes bankovní účet, paypal, paysafe, tak i přes sms zprávu.
Pokud máš zájem koupit si CS 1.6 steam, kontaktuj mě do pm, já tě navedu co a jak.
/LOCK
odpovědi již byly zmíněny výše. Steam můžeš koupit několika metodami. Jak přes bankovní účet, paypal, paysafe, tak i přes sms zprávu.
Pokud máš zájem koupit si CS 1.6 steam, kontaktuj mě do pm, já tě navedu co a jak.
/LOCK
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1