Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie night 1

Příspěvekod jaroslav1122 » 08 srp 2014, 18:18

Zdravím rád bych se zeptal jak to bude s tím necháváním na zombie zda se začne banovat i na pp nebo zatím jen na servery.Jde o to že na tomhle serveru se to už nedá vůbec pomalu hrát,neustále se to tam porušuje buď tam skáčou bhop,nebo se tam nechávaj nebo jsou neustále uráženi od ostatních hráčů sice je tam zabezpečení na sprosté slova ale stačí když dá hráč jen mezi to mezeru a napíše to úplně normálně,nevím jak to je s A-team na zombie ale zdá se mi že po odebrání práv Fr@na se tam teď admin ukáže jen když ho buď zavolám nebo se tam ukáže sám od sebe na pár minut,Když jsem tam hrál před pár lety byl to server vážně parádní občas se tam nějaký šmejd co kazil hru našel ale teď je to dost špatný někteří hráči tam ani nechtějí hrát a raději odchází na chronic.Vím že nejste stroje a máte taky váš soukromí život ten opravdu neberu.Můžu říct že ani před prázdninami jsem neviděl že by byl někdy plný server.Chtěl bych vás tim to Topicem poprosit aby se začal na serveru zastavovat nějaký admin alespoň na víc jak hodinku a uzná sám vše co jsem tu napsal není pouhá lež ale pravda.
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
jaroslav1122
Zkušený
Zkušený

Zombie night 1

od Rumcajz » 08 srp 2014, 18:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie night 1

Příspěvekod MeTeOr4z » 09 srp 2014, 02:06

jaroslav1122 píše:Zdravím rád bych se zeptal jak to bude s tím necháváním na zombie zda se začne banovat i na pp nebo zatím jen na servery.Jde o to že na tomhle serveru se to už nedá vůbec pomalu hrát,neustále se to tam porušuje buď tam skáčou bhop,nebo se tam nechávaj nebo jsou neustále uráženi od ostatních hráčů sice je tam zabezpečení na sprosté slova ale stačí když dá hráč jen mezi to mezeru a napíše to úplně normálně,nevím jak to je s A-team na zombie ale zdá se mi že po odebrání práv Fr@na se tam teď admin ukáže jen když ho buď zavolám nebo se tam ukáže sám od sebe na pár minut,Když jsem tam hrál před pár lety byl to server vážně parádní občas se tam nějaký šmejd co kazil hru našel ale teď je to dost špatný někteří hráči tam ani nechtějí hrát a raději odchází na chronic.Vím že nejste stroje a máte taky váš soukromí život ten opravdu neberu.Můžu říct že ani před prázdninami jsem neviděl že by byl někdy plný server.Chtěl bych vás tim to Topicem poprosit aby se začal na serveru zastavovat nějaký admin alespoň na víc jak hodinku a uzná sám vše co jsem tu napsal není pouhá lež ale pravda.

Frano dostane práva späť.
Ostatok si to zapríčinil sám, jednoducho to je ZM...
To banovanie v PP sa na 15 min. Neoplatí, preto po prazdninách budeme za to banovať na dlhšie.
Dovtedy hold upozornenie a potom kick.
LOCK
[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z

Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
MeTeOr4z
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Zombie Servery