Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Nový server Zombie escape

Příspěvekod CiRkY » 08 srp 2014, 19:49

Takže neviem či už z vás niekto hral modd zombie escape ale je to lepšie ako klasicky zombie mod ide hlavne o zabavu pozrite si to ---> https://www.youtube.com/watch?v=oESL5qEDv9g
Ako ste videli na viedeu CT ide o pokus ujsť pred zombikami. Pár krát som hral zombie escape a dosť ma to chitilo viac než klasik ZMS. Neviem určite či niaky CZ/SK ZM E je ale hratelnosť by bola asi zaručená :) keď hráte tento mod 3 kamoši tak asi o srandu mate zaručené ide tam hlavne os silnú psychiku :D ja často pri tom chytam nervy najme keď je niaka ulička a je tlačenica často sa stáva že hráči blokujú čiže admini by mali postarané o zábavu :P Na server by sa dalo dať vela vip výhod čo je že by mohlo vznikúť aj UltraVip nebolo by len Vip a Evip. Mod je spestrený všeliakimi zaujmavímy mapami. Ale nebolo by to ako na videu že hráč sa hneď premení ale že sa premení na začiatku kola a hráči by mali 10 s náskok. Server admini píšte mi SZ keby chcete vidieť dobrý server ako to maju spravené nechcem robiť reklamu :) hoci je to nemecký server. Napríklad Normilni hráči by mali frost nade, vip fire nade, frost nade a EVip by malo mínu, frost a fire nade. Len by trebalo niekoho kto by sa stím pohral :P ak napíšete kritiku nevadí ale ak pozitívne poteší :) Ďakujem ^Gross.
Ospravedluňujem sa za pravopis píšem na Netbooku ktorí na vyše není môj :) Tak prepáčte :P
To, čomu sa smeje každý idiot, nemusí byť ešte humor.

Obrázek
CiRkY
Amatér
Amatér

Nový server Zombie escape

od Rumcajz » 08 srp 2014, 19:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nový server Zombie escape

Příspěvekod gump497 » 09 srp 2014, 08:14

UltraVIP je otázka, pretože to záleží u Dwandyho, ktorý by musel vymýšľať plno ďalších výhod, tiež upraviť skript ako na serveri, tak aj na web. A sám som skúšal ten mód na serveri a nefungoval mi, uvidíme ako to pôjde tu.
gump497
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod jmenoneni » 09 srp 2014, 09:11

Zombie escape ma cs 1.6? To by nefungovalo :) Na cs 1.6 nejsou takovéhle mapy, na jednom zm escape hraji taky dost známí portál cs** a nikdo tam nehraje. Neřekl bych kdyby byl na CS:S, protože na source žádný česká zm esc není.
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
jmenoneni
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MaxwellCZE » 09 srp 2014, 13:06

Podle mne je Zombie Escape dobrý spíše na Counter - Strike Source, kde není moc módů. Nehraje tam téměř žádný hráč a, protože jsou na gamesites CS:S servery vyplé nebylo by špatné, takto přilákat hráče...
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod CiRkY » 09 srp 2014, 19:54

No ja by som to praveže dal na cs 1.6 ako na source moc ludý nehráva ale skôr si zahraju na 1.6 a na GO. Mne by nevadilo keby nebol server na GS lebo hram na nemenovanom ale lepšie by sa hralo medzi svojimi SK/CZ lepsia komunita :P :D
To, čomu sa smeje každý idiot, nemusí byť ešte humor.

Obrázek
CiRkY
Amatér
Amatér

Příspěvekod lukihaha » 10 srp 2014, 15:48

Zombie escape som hrál už vela razi hravam aj na zombie serveroch ale ako zombie klasik sa nevirovna zombie escape je to skvelý mod :) rad by som ho tu videl :)
lukihaha
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod N3mO » 10 srp 2014, 16:31

Možno to je skvelý mod to vám brať nebudem.. Ale je určite veľmi náročná príprava takéhoto modu.. A ktomu všetko záleží na Dwandym a vedení GS. A ešte dodám že sa môže stať.. Bude sa na ňom robiť dajme tomu cca 2 mesiace a na konec sa neuchytí a bude tam hrať len hrstka ľudí..
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod Niggas » 10 srp 2014, 17:15

escape je v pláne minimálne rok :D ale kedže základný plugin je strašne zabugovaný, bude trvat kým sa opraví len základný plugin + treba vyrobit, aby vyhovoval gamesites a vip výhodám. Mám už dlhšiu dobu pripravený plán ako by mal cca vyzerať, takže ked sa nanom začne makať, stačí sa namna obrátit.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod FragONE » 06 bře 2015, 13:08 VIP

Kdo z adminů si toho ještě nevšiml, tak se tento mód řeší tady post474112.html#p474112
FragONE
Sponzor
Sponzor

Zpět na Zombie Servery