• Stránka 1 z 1
text v CS
tak se teda budu drzet predlohy 
1. Steam
2. win7 32bit
3. od te doby co jsem si kupil CSko proste mi to rovnou nefajcilo
4. http://i.imgur.com/0kFDEQB.png
5. koukal jsem se na navody ruzne po googlu a nic... vyzkousel jsem i ovladace na grafarnu kterou mam z roku pod na me z boku a tak nejak jsem zjistil ze to je diky me mu ovladaci na grafarnu ale problem je v tom ze tenhle je nejaktualnejsi a kdyz tam dam starsi tak se hra neskutecne seka... samozrejme da se to vyresit prehozenim grafiky z openGL na software ale to se potom neda hrat to nejni ono... dekuji vsem za ochotu a pomoc

1. Steam
2. win7 32bit
3. od te doby co jsem si kupil CSko proste mi to rovnou nefajcilo
4. http://i.imgur.com/0kFDEQB.png
5. koukal jsem se na navody ruzne po googlu a nic... vyzkousel jsem i ovladace na grafarnu kterou mam z roku pod na me z boku a tak nejak jsem zjistil ze to je diky me mu ovladaci na grafarnu ale problem je v tom ze tenhle je nejaktualnejsi a kdyz tam dam starsi tak se hra neskutecne seka... samozrejme da se to vyresit prehozenim grafiky z openGL na software ale to se potom neda hrat to nejni ono... dekuji vsem za ochotu a pomoc

-
echolokator - Kolemjdoucí
Re: text v CS
Ahoj,
jakou máš grafickou kartu? Problém je způsoben texturovou kompresí, kterou dělá právě tvá grafická karta. Bude stačit ji vypnout a vše by mělo být v pořádku.
E: - Dohledal jsem, že je to také možno chybějícím písmovým fontem Tahoma, to stáhni zde >>>KLIKNI ZDE<<<.
Program stáhneš, nainstaluješ, popř. restartuješ PC.
Pokud nepomůže ani toto, budeš se řídit podle následujících instrukcí:
- Otevřeme si steam knihovnu,
více viz. obrázky.

jakou máš grafickou kartu? Problém je způsoben texturovou kompresí, kterou dělá právě tvá grafická karta. Bude stačit ji vypnout a vše by mělo být v pořádku.
E: - Dohledal jsem, že je to také možno chybějícím písmovým fontem Tahoma, to stáhni zde >>>KLIKNI ZDE<<<.
Program stáhneš, nainstaluješ, popř. restartuješ PC.
Pokud nepomůže ani toto, budeš se řídit podle následujících instrukcí:
- Otevřeme si steam knihovnu,
více viz. obrázky.

-
Hoolder - Spamer
tot moje grafika Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family rikam z roku pod name z boku... mam asi tak 6 nebo 7 let starej notas ale CS non-steam tam vzdycky sel v pohode jak nic a tim myslis vypnout jako vypnout ovladac?
-
echolokator píše:tot moje grafika Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family rikam z roku pod name z boku... mam asi tak 6 nebo 7 let starej notas ale CS non-steam tam vzdycky sel v pohode jak nic a tim myslis vypnout jako vypnout ovladac?
Nic nevypínej, zkus to, co jsem ti napsal výše

-
Hoolder - Spamer
Jdi do tvého Graphic media accelerator ( motherboard) a restartuj to na "default settings"
Nebo
Z hl. menu cska, klikni na options, jak už to znáš, vyjede ti nové okno s 7 lištama, klikni na 3třetí z prava, v dalším okně se ti zobrazí 4 textové pole, dva řádky po dvou, klikni na řádek v levo nahoře z těchto čtyř řádků. Vyber první možnost z nabídky která ti vyjede. Klikni na tlačitko úplně v levo, k přijmutí změn. Bude to těžké, ale mělo by to fungovat..
Edit: sakra, půl hodiny tu něco kopíruju z netu a ještě to bude určitě nějaká blbost, když čtu co tady píše pán předemnou
Nebo
Z hl. menu cska, klikni na options, jak už to znáš, vyjede ti nové okno s 7 lištama, klikni na 3třetí z prava, v dalším okně se ti zobrazí 4 textové pole, dva řádky po dvou, klikni na řádek v levo nahoře z těchto čtyř řádků. Vyber první možnost z nabídky která ti vyjede. Klikni na tlačitko úplně v levo, k přijmutí změn. Bude to těžké, ale mělo by to fungovat..
Edit: sakra, půl hodiny tu něco kopíruju z netu a ještě to bude určitě nějaká blbost, když čtu co tady píše pán předemnou

Memento mori
-
miklklein - Zkušený
brutarys nechci hrat na software to stoji za ho... prave proto se ptam jak tohle poresit abych mohl hrat na openGL a ja nemuzu u sveho ovladace vratit zmeny do puvodniho nastaveni nechapu proc... a zkousel jsem to rucne nainstallovat zpatky starsi ovladac CSko mohlo mit tak max 5 fps
Hoolder ten trik z tahomou uz jsem zkousel taky jeste kdyz jsem hledal reseni na google a s tim steamem jake obrazky?
Hoolder ten trik z tahomou uz jsem zkousel taky jeste kdyz jsem hledal reseni na google a s tim steamem jake obrazky?
-
echolokator píše:brutarys nechci hrat na software to stoji za ho... prave proto se ptam jak tohle poresit abych mohl hrat na openGL a ja nemuzu u sveho ovladace vratit zmeny do puvodniho nastaveni nechapu proc... a zkousel jsem to rucne nainstallovat zpatky starsi ovladac CSko mohlo mit tak max 5 fps
Ta grafika je opravdu mizerná, avšak to neznamená, že musí dělat tento problém. Jak jsem již psal, buď ti chybí font nebo to je právě ta texurová komprese.
-
Hoolder - Spamer
spis ta druha moznost ten font uz jsem si instaloval a zadna zmena a jak porasim tu kompresi? jo btw na tyhle grafice jsem rozjel CS i driv a rozjedu na tom i LoLko na low detaily tak proc bych to ted najednou nerozjel?
-
da se s tim teda neco udelat?
-
• Stránka 1 z 1