• Stránka 1 z 1
Counter strike + Forum
Ahoj mam problem stim ze kdyz sem si reinstaloval CS 1.6 fixnuty na Win 8 tak to nejde predtim to slo udelal sem vsechno 1,Fixnute CS 1.6 na win 8 2.Ty programy jak delate s vypinanim 3. Spustit ve Win 7 4.Spustit jako spravce nic nejde diky za rady
dalsi je ze kdyz dam na treba jb porusovani pravidel nebo registrace na turnaj chci vedet kde sem to napsal ja mezi 480 topicu se mi hledat nechce jak si to urychlit diiky to je vse cus
dalsi je ze kdyz dam na treba jb porusovani pravidel nebo registrace na turnaj chci vedet kde sem to napsal ja mezi 480 topicu se mi hledat nechce jak si to urychlit diiky to je vse cus
-
gvixik - Pokročilý
Counter strike + Forum
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter strike + Forum
Ahoj,
mohl by jsi mi prosím popsat ten problém toho cska? Nejde ti spustit? Opravdu to nechápu, jaký je tvůj problém, přistě se drž TOHOTO VZORU!!!
Co se týče toho fóra. Když si klikneš na svůj profil (stačí na avatar), máš tam možnost vyhledat svoje příspěvky, viz. screen
Tam si najdeš vše potřebné.
mohl by jsi mi prosím popsat ten problém toho cska? Nejde ti spustit? Opravdu to nechápu, jaký je tvůj problém, přistě se drž TOHOTO VZORU!!!
Co se týče toho fóra. Když si klikneš na svůj profil (stačí na avatar), máš tam možnost vyhledat svoje příspěvky, viz. screen

Tam si najdeš vše potřebné.
-
Hoolder - Spamer
1. Verzia hry Counter Strike 1.6 NonSteam)
2. Operačný systém vášho PC (Win8
3. Od reinstalace CS 1.6
4.musim na to klikat tak 50 krat a pak se mi spusti cerne okno a hra je totalne sekne
2. Operačný systém vášho PC (Win8
3. Od reinstalace CS 1.6
4.musim na to klikat tak 50 krat a pak se mi spusti cerne okno a hra je totalne sekne
-
gvixik - Pokročilý
Dobrá tedy, takže po reinstalaci CSka se objevil tento problém. Zkoušel jsi hru úplně odinstalovat, smazat veškerý její obsah a nainstalovat to znovu?
-
Hoolder - Spamer
Ahoj, doporučujem úplne vymazať celí obsah ako napísal supporter ale úplne celí a nainštalovať si toto NS csko http://www.slunecnice.cz/sw/counter-strike/
-
rOmeO - Zkušený
• Stránka 1 z 1