Re: Návrhy od hráčů - Jailbreak
1. Obnovil bych nějaké staré mapy
2. Chtěl bych, aby byly přidány nějaké skiny zbraní, které by byly jen pro Jb's..nikoliv pro ostatní
3. Dal bych možnost do SMENU, aby si simon mohl odznačit určitého hráče s VD, aby nemusel popřípadě prosít adminy, nebo např. když dá někomu omylem VD, aby ho mohl i zrušit.
4. Do CTshopu bych dal i nějaké zbraně apod. pro hráče pouze s VIP...protože zdá se mi blbé, když v CTshopu je nabídka jen pro EVIP...nikoliv pro VIP
5. ějaké další písně do karaoke
6. Docela mi jako adminovi vadí, že když CT veme simona a ihned zapne mod a nestihne se zobrazit v horní části obrazovky to, kdo je/byl simonem...Pak z toho bývají jen nepříjemnosti a já nevím jakého hráče potrestat...Jediná možnost je jít jako admin do Spectu a sledovat zbrojku a mít rychlé reakce...Byl bych rád, kdyby se tohle nějak dalo pořešit.
7. Dát Staviteli stopky, ať se nemusí všichni spoléhat jen na simona
8. Dát možnost simonovi zrušit stavitele, kdyby stavitel byl nějak "retardovaný" a dělal něpěkné věci
9. Dát možnost staviteli možnost pohybovat se pod blocích vytvořený jím samým, aby se pak zbytečně nezdržovalo kolo apod.
10. Velice, ale opravdu velice by mě potěšilo, kdyby na mapě jail_oasis_prefinal2 byl přidán míč....Pokud by byl přidán, byla by to nejlepší mapa z momentálně dostupných
Tohle je tak asi vše..doufám že některé návrhy by se mohly konzultovat, popřípadě vyplnit.
S Pozdravem *Asker721*
2. Chtěl bych, aby byly přidány nějaké skiny zbraní, které by byly jen pro Jb's..nikoliv pro ostatní
3. Dal bych možnost do SMENU, aby si simon mohl odznačit určitého hráče s VD, aby nemusel popřípadě prosít adminy, nebo např. když dá někomu omylem VD, aby ho mohl i zrušit.
4. Do CTshopu bych dal i nějaké zbraně apod. pro hráče pouze s VIP...protože zdá se mi blbé, když v CTshopu je nabídka jen pro EVIP...nikoliv pro VIP
6. Docela mi jako adminovi vadí, že když CT veme simona a ihned zapne mod a nestihne se zobrazit v horní části obrazovky to, kdo je/byl simonem...Pak z toho bývají jen nepříjemnosti a já nevím jakého hráče potrestat...Jediná možnost je jít jako admin do Spectu a sledovat zbrojku a mít rychlé reakce...Byl bych rád, kdyby se tohle nějak dalo pořešit.
8. Dát možnost simonovi zrušit stavitele, kdyby stavitel byl nějak "retardovaný" a dělal něpěkné věci
9. Dát možnost staviteli možnost pohybovat se pod blocích vytvořený jím samým, aby se pak zbytečně nezdržovalo kolo apod.
10. Velice, ale opravdu velice by mě potěšilo, kdyby na mapě jail_oasis_prefinal2 byl přidán míč....Pokud by byl přidán, byla by to nejlepší mapa z momentálně dostupných
Tohle je tak asi vše..doufám že některé návrhy by se mohly konzultovat, popřípadě vyplnit.
S Pozdravem *Asker721*

-
Askerr721 - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Asker7211 píše:1. Obnovil bych nějaké staré mapy
1. Navrhovalo sa, niekde to viazne
2. Zaujímavé ale podľa mňa zbytočné
3. Stačí odznačiť cez futbal
4. Súhlasím s pridaním vecí pre VIP
5. Rieši sa
6. Súhlasím
7. Už som navrhol

8. Zaujímavé, súhlasím
9. Bolo navrhované, zamietnuté
-
Hoover - Spamer
Další návrh...Když já jako Akademik točím demo a teď mám někoho v grabu a snažím se to vyřešit, tak mě není slyšet a někdy to může dělat neplechu...tak jestli by se to dalo nějak zvážit...
Hodně by to pomohlo..hlavně v tom, že kontroloří atd. by věděli o co jde a jakým způsobem se u případů Hráč/Admin vyjadřuje a řeší to..

-
Askerr721 - Mistr
Asker7211 píše:Další návrh...Když já jako Akademik točím demo a teď mám někoho v grabu a snažím se to vyřešit, tak mě není slyšet a někdy to může dělat neplechu...tak jestli by se to dalo nějak zvážit...Hodně by to pomohlo..hlavně v tom, že kontroloří atd. by věděli o co jde a jakým způsobem se u případů Hráč/Admin vyjadřuje a řeší to..
Neviem prečo, ale myslím že je to priamo v cs, tiež som ako nsák nepočul svoj hlas na deme, teraz to mám rovnako
-
Hoover - Spamer
1. Obnovil by som niektoré staré mapy.
2. Bolo by dobré pridať viacej blokov.
To je odomňa všetko
2. Bolo by dobré pridať viacej blokov.
To je odomňa všetko

-
CouRse - Mistr
Bylo by dobré, kdyby se dala změnit barva Admin CHATU...občas přehlédnu nějakou zprávu od kolegy...docela často se v chatu zpráva ztratí mezi ostatní..

-
Askerr721 - Mistr
Zdravím, co takhle přidat možnost simonovi a staviteli vybírat i z barevných bloků ? Rozšířilo by to možnosti simonů při tvoření her, obzvlášť na mapách kde toho moc není bych to ocenil.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Zdravím, mám pár návrhu.
1. Přidat k Tčkam do shopu víc věcí pro VIP, třrba kolo štěstí dát vipkám.
2. Při modu přestřelka all není žádná zbran pro VIP změnit.
3. Do PP by se mohlo dát více možností.
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
-
jmenoneni - Zkušený
jmenoneni píše:Zdravím, mám pár návrhu.
1. Ako si to predstavuješ? Že VIP bude vyhrávať eVIP ceny? A čo eVIP? Budú mať z toho iba veci pre VIP?
2. Nechápem
3. Nemáš ich dosť?
-
Hoover - Spamer
Co takto přidat mód s názvem One shoot one kill? V módě by měli TT na výběr zbraně jako v přestřelce, ale každá zbraň by měla jen 1 náboj, pak by se muselo přebít... CT by měli to samé s tím rozdílem, že zbraň by měla 2 nebo 3 náboje (kvůli přesile..) No a když by kulka někoho kamkoliv zasáhla, tak by byl mrtvý, jak praví název tohoto módu... 

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Karmik66 píše:Co takto přidat mód s názvem One shoot one kill? V módě by měli TT na výběr zbraně jako v přestřelce, ale každá zbraň by měla jen 1 náboj, pak by se muselo přebít... CT by měli to samé s tím rozdílem, že zbraň by měla 2 nebo 3 náboje (kvůli přesile..) No a když by kulka někoho kamkoliv zasáhla, tak by byl mrtvý, jak praví název tohoto módu...
Tohle bych hrál kdyby se proto udělal novej server

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Diesko píše:Karmik66 píše:Co takto přidat mód s názvem One shoot one kill? V módě by měli TT na výběr zbraně jako v přestřelce, ale každá zbraň by měla jen 1 náboj, pak by se muselo přebít... CT by měli to samé s tím rozdílem, že zbraň by měla 2 nebo 3 náboje (kvůli přesile..) No a když by kulka někoho kamkoliv zasáhla, tak by byl mrtvý, jak praví název tohoto módu...
Tohle bych hrál kdyby se proto udělal novej server
Načo nový server? Toto je proste paintball

-
Hoover - Spamer
Zdravím, co takhle přidat možnost simonovi a staviteli vybírat i z barevných bloků ? Rozšířilo by to možnosti simonů při tvoření her, obzvlášť na mapách kde toho moc není bych to ocenil.
Prosímtě tohle není MINECRAFT aby tu byly barevné bloky..

-
Askerr721 - Mistr
Nevím, zda-li to někdo navrhl, ale bylo by dobré, kdyby byly "hledaní hráči" označení nějakou barvou, např. jako VD, jen jiné barvy.
-
byLife - CS:GO Admin
Lifestyler píše:Nevím, zda-li to někdo navrhl, ale bylo by dobré, kdyby byly "hledaní hráči" označení nějakou barvou, např. jako VD, jen jiné barvy.
Zbytočnosť a rozhodne nie spravodlivé. Keď už urobí vzburu tak rozhodne stojí o to aby svietil... Týmto len zvýhodňuješ CT
-
Hoover - Spamer