• Stránka 1 z 1
kod
Dobrí den chcem sa spýtať ako získam kod od steam cs. Bol som na dovolenke a ked som prišiel tak som sa musel prihlasit a internet mi nejde lebo som sa prihlasoval tak že som zapol historiu a mal som tamo už priručku s menom a heslom ale nejde mi chrome kde som to mal tak či mi neviete poradit budem rad ak sa to vyrieši.
NIESOM CHEATER ALE SKILL TVOJA HLAVA JE MUJ CIL ! 
Evip: Furien 2, Furien 6, Zombie mini 1, Paintball 1, Sniperwar 1, Avatar battle 1

Evip: Furien 2, Furien 6, Zombie mini 1, Paintball 1, Sniperwar 1, Avatar battle 1
-
SeXiCeK - Amatér
Re: kod
Ahoj,
takže si to nějak shrneme.
- Zřejmě jsi zapomněl heslo od steamu, nebo heslo znáš, avšak chce to po tobě nějaký kod. Ten kod by ti měl přijít na mail, který jsi uvedl při registraci steam účtu, ale pochybuji, že by to po tobě chtělo tento kod, když jsi pořád na stejném pc.
- Pokud jsi zapomněl heslo, na steamu máš přímo obnovu hesla.
- Nevím, proč tady píšeš, že ti nejde google chrome, to stím nemá žádnou souvislost. Navíc tohle se řeší v PC supportu.
takže si to nějak shrneme.
- Zřejmě jsi zapomněl heslo od steamu, nebo heslo znáš, avšak chce to po tobě nějaký kod. Ten kod by ti měl přijít na mail, který jsi uvedl při registraci steam účtu, ale pochybuji, že by to po tobě chtělo tento kod, když jsi pořád na stejném pc.
- Pokud jsi zapomněl heslo, na steamu máš přímo obnovu hesla.
- Nevím, proč tady píšeš, že ti nejde google chrome, to stím nemá žádnou souvislost. Navíc tohle se řeší v PC supportu.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1