• Stránka 1 z 1
Bugy
Ghost Helm občas nefunguje , prostě jdu někdo střelí bum hlava i když mám tento item...
BG se někdy bugne , že když to hodím mezi např. 5 lidí nic se nestane ani dmg jako normal HE to neubere..
Spy Glass myslím že o tom už každý ví..
Ještě jsem chtěl napsat že na txt na de_dust2_2011 se dá dostat bez žádného itemu takže nevím jestli by se za to mělo banovat:D , dá se tam normálně skočit.
A na mapách jako de_wombo , de_survivor se bugují spawny když je tam moc lidí..
M4a1 item nevím jestli to je bug , ale když ji vyhodím tak mi zůstane dokuď znova neumřu.. takže např. nějaký skill s lvl 60 to může mít celou mapu..
Když je BG na zemi na proximity a někdo jde kolem a drží SHIFT tak je asi 1/5 šance že ho zabije...
No recoil skáče až nevím kde a Low recoil taky..
To je snad vše doufám , že se to opraví:)
BG se někdy bugne , že když to hodím mezi např. 5 lidí nic se nestane ani dmg jako normal HE to neubere..
Spy Glass myslím že o tom už každý ví..
Ještě jsem chtěl napsat že na txt na de_dust2_2011 se dá dostat bez žádného itemu takže nevím jestli by se za to mělo banovat:D , dá se tam normálně skočit.
A na mapách jako de_wombo , de_survivor se bugují spawny když je tam moc lidí..
M4a1 item nevím jestli to je bug , ale když ji vyhodím tak mi zůstane dokuď znova neumřu.. takže např. nějaký skill s lvl 60 to může mít celou mapu..
Když je BG na zemi na proximity a někdo jde kolem a drží SHIFT tak je asi 1/5 šance že ho zabije...
No recoil skáče až nevím kde a Low recoil taky..
To je snad vše doufám , že se to opraví:)
-
Fenixaak - Kolemjdoucí
Re: Bugy
Ghost nefunguje až tenhle reset hraji tam 2 roky, a ještě jsem to nezažil, ale tentokrát mi proste ghost nefunguje, ale příjde mi že proti M4 ,A ostatním zbraním jde ale proti AWP ne, nevím jestli mám halušky, ale proti AWP mi to nikdy nejde.
BG Jde přejít, ale musí být na Motion Sensor , a pak normálne se Shiftem, nebo Ctrl ted nevim jedno z toho prejdete a nic se nestane
BG Jde přejít, ale musí být na Motion Sensor , a pak normálne se Shiftem, nebo Ctrl ted nevim jedno z toho prejdete a nic se nestane
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
• Stránka 1 z 1