Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Problém s GSplay

Příspěvekod m3rcancia » 12 srp 2014, 22:07

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na jeden problém teda na jeho riešenie. Stiahol som si od vás cs 1.6 pri prvom spustení je všetko v poriadku ked ho však chcem spustit druhý krát automaticky ma to začne prihlasovať na nejakú ruskú hlúposť aj cez to že som proste s cskom nič nerobil, vyhdže mi to vaše GS ip adresy namiesto nich to dá tie ruské **.... a blokuje mi to nejaké veci hned na začiatku v konzole. Mohli by ste mi poradit ako sa toho zbavit stiahol a inštalol csko som už 6x a vždy to urobí to isté a do pc sa mi inštaluje a vytvára sa sám GSplay folder .... nervous Dakujem.
m3rcancia
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Problém s GSplay

od Rumcajz » 12 srp 2014, 22:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém s GSplay

Příspěvekod Karmik66 » 13 srp 2014, 07:17 VIP

Ahoj, jdi do složky s CSkem a tam vymaž všechny soubory s koncovkou .cfg, pak zapni CS a mělo by to fungovat.

Pokud chceš mít jistotu, že se ti to už nestane, po zapnutí CSka si nastav vše potřebné (bindy, nastavení...), pak zase vypni CS a všechny soubory s koncovkou .cfg dej Jen pro čtení (Pravým na soubor - Vlastnosti - Atribut Jen pro čtení zaškrtni)
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod MikosS » 13 srp 2014, 09:26

Karmik66 píše:Ahoj, jdi do složky s CSkem a tam vymaž všechny soubory s koncovkou .cfg, pak zapni CS a mělo by to fungovat.

Pokud chceš mít jistotu, že se ti to už nestane, po zapnutí CSka si nastav vše potřebné (bindy, nastavení...), pak zase vypni CS a všechny soubory s koncovkou .cfg dej Jen pro čtení (Pravým na soubor - Vlastnosti - Atribut Jen pro čtení zaškrtni)

Skús presne toto v cstrike vymaž všetko s koncovkou .cfg
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
MikosS
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod CouRse » 13 srp 2014, 10:06

Toto robí každému s GSplay.
Ked sa pripojiš na niaky iny server ako je Gamesites tak ti po spustení ceeska stále automaticky pripojuje :)
CouRse
Mistr
Mistr

Příspěvekod MikosS » 14 srp 2014, 14:51

Pravdepodobne pomohlo.
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
MikosS
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Rady a návody