• Stránka 1 z 1
Problém s GSplay
Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na jeden problém teda na jeho riešenie. Stiahol som si od vás cs 1.6 pri prvom spustení je všetko v poriadku ked ho však chcem spustit druhý krát automaticky ma to začne prihlasovať na nejakú ruskú hlúposť aj cez to že som proste s cskom nič nerobil, vyhdže mi to vaše GS ip adresy namiesto nich to dá tie ruské **.... a blokuje mi to nejaké veci hned na začiatku v konzole. Mohli by ste mi poradit ako sa toho zbavit stiahol a inštalol csko som už 6x a vždy to urobí to isté a do pc sa mi inštaluje a vytvára sa sám GSplay folder .... nervous Dakujem.
-
m3rcancia - Kolemjdoucí
Problém s GSplay
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s GSplay
Ahoj, jdi do složky s CSkem a tam vymaž všechny soubory s koncovkou .cfg, pak zapni CS a mělo by to fungovat.
Pokud chceš mít jistotu, že se ti to už nestane, po zapnutí CSka si nastav vše potřebné (bindy, nastavení...), pak zase vypni CS a všechny soubory s koncovkou .cfg dej Jen pro čtení (Pravým na soubor - Vlastnosti - Atribut Jen pro čtení zaškrtni)
Pokud chceš mít jistotu, že se ti to už nestane, po zapnutí CSka si nastav vše potřebné (bindy, nastavení...), pak zase vypni CS a všechny soubory s koncovkou .cfg dej Jen pro čtení (Pravým na soubor - Vlastnosti - Atribut Jen pro čtení zaškrtni)

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Karmik66 píše:Ahoj, jdi do složky s CSkem a tam vymaž všechny soubory s koncovkou .cfg, pak zapni CS a mělo by to fungovat.
Skús presne toto v cstrike vymaž všetko s koncovkou .cfg
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Toto robí každému s GSplay.
Ked sa pripojiš na niaky iny server ako je Gamesites tak ti po spustení ceeska stále automaticky pripojuje
Ked sa pripojiš na niaky iny server ako je Gamesites tak ti po spustení ceeska stále automaticky pripojuje

-
CouRse - Mistr
Pravdepodobne pomohlo.
LOCK
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1