• Stránka 1 z 1
Re: steam
Ahoj,
přesně jak napsal Toje. Mě osobně to diakritiku ukazuje v konzoli, protože mám jiný unicode.
To, že máš lagy když se dívaš rovně je způsobeno slabým počítačem. Když se díváš do země, je tam menší náročnost na textury. Když se díváš rovně, vykresluje se ti více textur a v tom případě máš drop fps. Pokud si chceš zvýšit fps, tady ti posílám v code menší návod.
fastsprites 0 -při hodech smoke granátů si zapínáte realitu zobrazovaných smoke puffs - rozsah je od 0 do 2, 0 = nejvíc realistické, při hodnotě 1 nebude smoke šedý, ale bílý
max_shells 0 -maximální množství zobrazovaných nábojnic
r_decals 0 -nastavíte maximální počet decal (=stopy po kulkách, krv...)
r_drawviewmodel 0 -vypne (1 zapne) zobrazování zbraně na monitoru
r_dynamic 0 -vypne (1 zapne) "dynamické osvětlování"
r_mmx 0 -vypne (1 zapne) MMX počítání (podporované MMX procesory)
cl_himodels 0 -vypne detailní modely
gl_picmip 2 -sníží detaily, čím vyšší číslo, tím nižší detaily, ale větší fps, hodnoty 0-4)
gl_playermip 2 -sníží detaily hráčů (hodnoty 0,1,2)
gl_round_down 3 -sníží detaily textur (čím vyšší číslo, tím nižší detaily, ale větší fps)
gl_cull 1 -zapíná rendering pouze viditelných objektů, 0 vypíná
gl_clear 0 -vypíná opravu na sebe nedoléhajících textur, 1 zapíná
gl_ztrick 1 -vyskytnou-li se problémy(především blikání vzdálených objektů) nastavte na 0
r_mirroralpha 0 -1 zapíná možnost použití reflexivních textur, 0 vypíná
r_lightmap 1 -0 zapíná kvalitnější tzv. lightmapové osvětlení a 1 zapíná rychlejší tzv. vertexové osvětlení
gl_lightholes 0 -pokud nastavíte r_lightmap na 0, potom tuto hodnotu nastavte na 1,jinak na 0
cl_weather 0 -vypne počasí (např. déšť v aztecu)
r_detailtextures 0 -vypne kvalitnější textury
přesně jak napsal Toje. Mě osobně to diakritiku ukazuje v konzoli, protože mám jiný unicode.
To, že máš lagy když se dívaš rovně je způsobeno slabým počítačem. Když se díváš do země, je tam menší náročnost na textury. Když se díváš rovně, vykresluje se ti více textur a v tom případě máš drop fps. Pokud si chceš zvýšit fps, tady ti posílám v code menší návod.
fastsprites 0 -při hodech smoke granátů si zapínáte realitu zobrazovaných smoke puffs - rozsah je od 0 do 2, 0 = nejvíc realistické, při hodnotě 1 nebude smoke šedý, ale bílý
max_shells 0 -maximální množství zobrazovaných nábojnic
r_decals 0 -nastavíte maximální počet decal (=stopy po kulkách, krv...)
r_drawviewmodel 0 -vypne (1 zapne) zobrazování zbraně na monitoru
r_dynamic 0 -vypne (1 zapne) "dynamické osvětlování"
r_mmx 0 -vypne (1 zapne) MMX počítání (podporované MMX procesory)
cl_himodels 0 -vypne detailní modely
gl_picmip 2 -sníží detaily, čím vyšší číslo, tím nižší detaily, ale větší fps, hodnoty 0-4)
gl_playermip 2 -sníží detaily hráčů (hodnoty 0,1,2)
gl_round_down 3 -sníží detaily textur (čím vyšší číslo, tím nižší detaily, ale větší fps)
gl_cull 1 -zapíná rendering pouze viditelných objektů, 0 vypíná
gl_clear 0 -vypíná opravu na sebe nedoléhajících textur, 1 zapíná
gl_ztrick 1 -vyskytnou-li se problémy(především blikání vzdálených objektů) nastavte na 0
r_mirroralpha 0 -1 zapíná možnost použití reflexivních textur, 0 vypíná
r_lightmap 1 -0 zapíná kvalitnější tzv. lightmapové osvětlení a 1 zapíná rychlejší tzv. vertexové osvětlení
gl_lightholes 0 -pokud nastavíte r_lightmap na 0, potom tuto hodnotu nastavte na 1,jinak na 0
cl_weather 0 -vypne počasí (např. déšť v aztecu)
r_detailtextures 0 -vypne kvalitnější textury
-
Hoolder - Spamer
Re: steam
kikushQa píše:Ked mám Procesor: Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz tak by mi to lagovať nemalo,nie ? zas taký zlý nieje. Mohlo by to byť windowsom ?
Procesor je v pohodě, u her se spíše jedná o grafickou kartu.
Zmáčkni start napiš dxdiag a potvrď, v kartě zobrazení máš napsaný typ tvé grafické karty. Tak mi to sem napiš a podíváme se na to.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1