• Stránka 1 z 1
BAN/nevím za co
ahoj přijel jsem k tátovy který ovšem bydlí o pár měst dál odemně a když se na notasu který jsem si koupil asi tak před 1 měsícem tak si stáhnu ts napojím se na wifi a najednou mi to napíše perma ban a vůbec netuším od koho ani za co ???
prosil bych o ub protože na support mám ceka se a jak to mám stihnout když mam ban prosim ub
Nick:H0p3r
výpis:Permanently ban
prosil bych o ub protože na support mám ceka se a jak to mám stihnout když mam ban prosim ub
Nick:H0p3r
výpis:Permanently ban
-
H0p3r - Pokročilý
BAN/nevím za co
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BAN/nevím za co
tamto prosím smazat je to mimo new :
Vaše Unique ID na TS: H0p3r
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: you are banned permanetly. Reason: demence toto z tovjej strany
Popis situace:mi ho koupil tata asi před měsícem ale koukal jsem co je tam za programi a vschno nasel jsem minecraft cs 1.6 a,CS:GO,WOW,TF,Calofduty,Needforspeed atd. i teamspike a tak jsem se připojil na ts a píše mi to you are banned permanetly. Reason: demence toto z tovjej strany tak koukám co to je vdyt sem tam na notebook jsem tu eště nebyl ta knevím tak se obracím na vás prosím o UB
Vaše Unique ID na TS: H0p3r
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: you are banned permanetly. Reason: demence toto z tovjej strany
Popis situace:mi ho koupil tata asi před měsícem ale koukal jsem co je tam za programi a vschno nasel jsem minecraft cs 1.6 a,CS:GO,WOW,TF,Calofduty,Needforspeed atd. i teamspike a tak jsem se připojil na ts a píše mi to you are banned permanetly. Reason: demence toto z tovjej strany tak koukám co to je vdyt sem tam na notebook jsem tu eště nebyl ta knevím tak se obracím na vás prosím o UB
-
H0p3r - Pokročilý
Re: BAN/nevím za co

To si myslíš že ti uveríme keď napíšeš toto ? naprv že si si kúpil notebook a si si stiahol TS . a potom zacnes tvrdit ze otco kupil notebook , ze v nom si vsetko mal uz nainstalovane ?

Zamietam . Keby si sa drzal aspon jednej historky tak by si UB este mozno aj dostal ... Tvoja chyba.
Lock.
MADE BY VIRUSKO :

-
LH2PG - Pokročilý
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku