• Stránka 1 z 1
Ping a Sekunda
Zdravím,
Chcel by som prosím vás nahlásiť taký maličký problém a to je že keď napíšete slovo : sekunda , sekundy . Tak vam to nenapíše lebo ste napísali nadávaku WTF ? viem je tam slovo Kunda, ale tak myslím si že by sa to mohlo odstrániť ... Ale to je malinký problémik ten väčší je tu :
PING.
Nuž problém je taký že skoro stále vidím v chate že niekoho kicklo kvôli pingu (150 ping, 200, no su aj čo majú 2000).
Ja mám ten istý problém. Mám stály ping, okolo 40 no mám brata, máme spoločný internet a logicky čo robí on sa odráža aj na mne, keď si pustí video, pesničku tak môj ping vystúpi na 200 na cca 5 sekúnd, samozrejme hned dostanem kick za ping ... Ja viem je to moja chyba..
Ale ide mi o to že Autokick za ping sa na JB nehodí, Pochopím to na Publicu, alebo Only XXX alebo niekde inde ... ale proste JB ??
Som T a mám 120 bodov a zrazu kick ?
to naserie ...
Alebo som CT a kick ... tiež nahnevá.
Alebo je začiatok kola, mna kickne a ked sa pripojím môžem čakať 10 minút do dalsieho kola .. a zacne kolo a kickne ma zase ..
Tak logicky sa na to vykašlem a nebudem hrať JB a pojdem si dať radšej dotu ..
Chápete čo chcem povedať ?
Kvôli autokicku za ping sa na to dosť hráčov môže vykašlať .. a takto prichádzate o ľudí .. dnes mi to spravilo zase tak som odpojil a išiel dotu lebo na to nervy nemám.
Ďakujem za pochopenie.
Chcel by som prosím vás nahlásiť taký maličký problém a to je že keď napíšete slovo : sekunda , sekundy . Tak vam to nenapíše lebo ste napísali nadávaku WTF ? viem je tam slovo Kunda, ale tak myslím si že by sa to mohlo odstrániť ... Ale to je malinký problémik ten väčší je tu :
PING.
Nuž problém je taký že skoro stále vidím v chate že niekoho kicklo kvôli pingu (150 ping, 200, no su aj čo majú 2000).
Ja mám ten istý problém. Mám stály ping, okolo 40 no mám brata, máme spoločný internet a logicky čo robí on sa odráža aj na mne, keď si pustí video, pesničku tak môj ping vystúpi na 200 na cca 5 sekúnd, samozrejme hned dostanem kick za ping ... Ja viem je to moja chyba..
Ale ide mi o to že Autokick za ping sa na JB nehodí, Pochopím to na Publicu, alebo Only XXX alebo niekde inde ... ale proste JB ??
Som T a mám 120 bodov a zrazu kick ?

Alebo som CT a kick ... tiež nahnevá.
Alebo je začiatok kola, mna kickne a ked sa pripojím môžem čakať 10 minút do dalsieho kola .. a zacne kolo a kickne ma zase ..
Tak logicky sa na to vykašlem a nebudem hrať JB a pojdem si dať radšej dotu ..
Chápete čo chcem povedať ?
Kvôli autokicku za ping sa na to dosť hráčov môže vykašlať .. a takto prichádzate o ľudí .. dnes mi to spravilo zase tak som odpojil a išiel dotu lebo na to nervy nemám.
Ďakujem za pochopenie.
Adminom na GS od 1.6.2011 do 1.12.2014
-
Matul - Zkušený
Ping a Sekunda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ping a Sekunda
Plugin na kick zohledňuje občasné skoky. Pokud ti to jen párkrát vyskočí, nekopne tě to. Musíš mít déle vysoký ping. Rada je asi jednoduchá - navol bráchovi v nastavení jiný DNS servery, on se beztak nenapojí
.
Ne, vážně, s tímhle my nic neuděláme.

Filosofie.
-
CLieR - Zkušený
Inak takýchto topicov je dole celkom dosť 

-
CouRse - Mistr
nikacka píše:Inak takýchto topicov je dole celkom dosť
Baví tě spamovat tady web ?
-
Toje - Pokročilý
CLieR píše:Plugin na kick zohledňuje občasné skoky. Pokud ti to jen párkrát vyskočí, nekopne tě to. Musíš mít déle vysoký ping. Rada je asi jednoduchá - navol bráchovi v nastavení jiný DNS servery, on se beztak nenapojí.
nejde o mňa ... ja si to nejako s ním poriešim

ale proste dosť často to kickuje aj CTčka / simona / VDčka / alebo hráča z PP / či kohokolvek iného .. a ked vás to kickne ked ste CT alebo T s vela bodmi tak ani nenapájate a kašlete na to /moj prípad/ a takto si myslím že GS prichádza o hráčov ale to je len môj osobný názor .. podľa mna na JB PingKicker nepatrí ..

-
Matul - Zkušený
Na jumpu bol, ale ho Dwandy zrušil, že tam to je na nič.
-
WARNING - Mistr
Je to dobre tak ako to je .. Hrač ktorý ma vysoký ping by si ho mal tak či tak upraviť . No ked je na wifi a nema signal jasne že ho bude vyhadzovať !
-
denersoN - Zkušený
áno napíšeš to len preto lebo to tebe nerobí ... ale nemôžeš myslieť len na seba veď rozmýšlaj napr. môj prípad že mne to neseká iba sem tam mi vyskočí ping keď niekto na wifi pustí nejaké video napr. na youtube .. ako to mám orpaviť ? ... vidno že píšeš skôr ako rozmýšľaš, trošku uvažuj čo píšeš .. na JB autokick za ping nepatrí a keď aj tak pre takých čo majú ping 1000 čo fakt môže kvôli nim sekať server .. ale taký čo mu na 5-10 sekund vybehne ping na 300 a potom je zase okey myslím že to serveru neprekáža ...
-
Matul - Zkušený
je dobře že to hráče kickuje za vysoký ping
Aspon na serveru budou hráči, kteří to nelagujou.
Co se týká sekundy? Tak zbytečný to řešit, když vím, že to je zakázaný slovo tak to nahradím například za vteřinu? a je po problému

Co se týká sekundy? Tak zbytečný to řešit, když vím, že to je zakázaný slovo tak to nahradím například za vteřinu? a je po problému
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Re: Ping
ako myslíš .. len podľa mňa je to na JB zbytočné kedže stratiš po kicku body/CT miesto/alebo čakáš 10 minut na nové kolo a aspon ja radšej odpojím ako by som mal zase čakať volné miesto u CT alebo na nové kolo ked ma potom aj tak kickne a určite nie som sám ale okey .. 

-
Matul - Zkušený
Ty to vidíš takhle ale když je simon ten co ma ping 2000 a stále mu to laguje a on si stále bere simona a ty mu nerozumíš tak co s tim máš dělat?
-
Kuba1dvo - Kolemjdoucí
Jasně můžeš udělat vzpouru, ale bavilo by tě každé kolo umřít a čekat na další?
Me ne!
Me ne!
-
Kuba1dvo - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1