• Stránka 1 z 1
Nový Update
Ahoj .. ja vás chcem poprosiť o radu po tom novom "Update" mi nejako nefungujú knife skiny nové .. mám zapnute skiny zbraní a aj tak mi ich neukaze .. ale keď spektujem hráčou tak vidím ich knife skin aký je len proste môj keď hrám mi neukáže :/ .. pomožete mi :/?
[VIP]
Rats maps #2
JailBreak #5
Furien #5
HnS AutoBhop block
Rats maps #2
JailBreak #5
Furien #5
HnS AutoBhop block
-
Bazant - Pokročilý
Nový Update
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nový Update
Myslíš skiny , ktoré tam už sú ? Alebo si si ti pridal svoje "nové"?
Ak ide o prvý prípad tak jednoducho vymaž zložku models (vymaže sa ti všetko a bude sa stahovať odznova) alebo nájdi zložku furienu , kde by mohli byť uložené veci odtiaľ a to vymaž. Mala by sa stiahnuť nová. Ak ide o druhý prípad tak musíš tie tvoje skiny nahradiť tými základnými , ktoré už v csku sú a potom vypnúť v nastaveniach (na servery /furien) zobrazovanie skinov od gs. (proste tie čo tam sú)
Ak ide o prvý prípad tak jednoducho vymaž zložku models (vymaže sa ti všetko a bude sa stahovať odznova) alebo nájdi zložku furienu , kde by mohli byť uložené veci odtiaľ a to vymaž. Mala by sa stiahnuť nová. Ak ide o druhý prípad tak musíš tie tvoje skiny nahradiť tými základnými , ktoré už v csku sú a potom vypnúť v nastaveniach (na servery /furien) zobrazovanie skinov od gs. (proste tie čo tam sú)
-
Elwyn - Mistr Yoda
myslím tie skiny ktoré tam sú tie nove čo sú po tom novom update tie mi nejdú ... tie čo sú v hre vo furiene .. :/ .. okey skúsim to :/
[VIP]
Rats maps #2
JailBreak #5
Furien #5
HnS AutoBhop block
Rats maps #2
JailBreak #5
Furien #5
HnS AutoBhop block
-
Bazant - Pokročilý
Tým pádom to skús vymazať a znova sa pripojiť. Ak sa nebudú stahovať , napíš do konzole ešte cl_allowdownload 1
-
Elwyn - Mistr Yoda
Asi už to vyřešil, když neodpovídá. Pokuď něco potřebuje tak napiš Supportovi Elwynovi.
Lock.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1